1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - problem przy rejestracji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez van_bombel, Styczeń 20, 2011.

  1. van_bombel

    van_bombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Przy próbie zarejestrowania się z poziomu konsoli do Xbox Live podaje swoje dane, które użyłem do rejestracji poprzez stronę Xboxa. Tam zarejestrowałem swoją konsolę, i na komputerze normalnie mogę się zalogować na stronie, ale niestety gdy podaje te same dane na konsoli wyskakuje mi następujący komunikat: "wskazany windows live id jest powiazany z innym tagiem gracza. Wprowadz inne windows live id i hasło". Co mam zrobić żeby zalogować się przez Xboxa na swoje konto. Nie chcę stracić darmoego livea. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dajesz opcje odzyskaj tag gracza ?
     
  4. van_bombel

    van_bombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odzyskałem tag gracza i zmieniłem go na taki, który będę pamiętał bo przypisany był jakiś bardzo dziwny. Live już działa a co z darmowym goldem? Jak go aktywować?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie aktywuje sie jesli zakladales konto za pomoca komputera musisz zalozyc konto za pomoca konsoli i to musi byc nowe konto
     
  6. van_bombel

    van_bombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki :) wszystko zrozumiałem :) temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum