1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live [Problem! rejestracja]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wariored, Lipiec 29, 2010.

  1. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam [ o to mój pierwszy post na tym forum i mam do was pytanie a mianowicie chodzi mi o rejestrację Xboxa do usługi Live]

    Chodzi mi o to że od Poniedziałku wyskakuje mi komunikat :

    -Logowanie do usługi Xbox Live jest obecnie niedostępne.Spróbuj ponownie później.

    Jakby co mam neta 1mb/s a wtyczka jest podłączona do Wlan numeru 3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    daj na region UK albo stany zjednoczone myślę ze zadziała
     
  4. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ja też tak miałem Region Stany zjednoczone język też zmień dla pewności ;) i będzie chodzić ;)
     
  5. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zrobiłem testa sieci i pisało :

    Możesz podłączyć się do usługi Xbox Live lecz bieżąca konfiguracja sieciowa może ograniczać zakres dostępnych elementów...


    A zmienić region to gdzie bo wyskakuje komunikat ten przy zakończeniu wpisywania hasła a potem jest tajne pytanie >
     
  6. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    przed rejestrowaniem musisz zmienić ,wejdź w profil i tam będziesz miał zmiana regionu i jerzyka
     
  7. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No dobra teraz się przekonamy!

    Jakby co zmieniłem to w Ustawieniach Konsoli
     
  8. Hwori

    Hwori Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak miałem i na 100% chodzi o region konsoli ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum