1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live problem z Battlefielde BC2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez happybullet, Czerwiec 10, 2011.

  1. happybullet

    happybullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z połączeniem się z przyjacielem w grze BC2. Oboje posiadamy oryginalne gry, dostęp do Xbox live. Podczas próby dodania znajomych do gry wyświetla się napis " serwery EA nie są teraz dostępne " choć oddzielnie w trybie multiplayer możemy grać. Po wielu próbach dołączenia do gry zero skutków. Proszę o jakieś rady.
    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może po prostu serwery są full, albo drużyny :D
    Spróbuj tak:
    Zamiast dołączać się przez znajomych, załóżcie nowa drużynę na początku, wyszukajcie grę i ciorajcie ;p
     
  4. happybullet

    happybullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety oboje na zmianę tworzymy drużyny ale to nic nie zmieniło za każdym razem to samo...
     
  5. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Też mam ten problem z znajomym, to wina serwerów. Musicie przed dołączeniem na serwer założyć drużynę. Lub niech kolega dołączy do Ciebie (u nas czasem tak działa)
     
  6. happybullet

    happybullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed dołączeniem do gry składamy drużynę następnie któryś z nas wyszukuje gry i grać może tylko założyciel. Innym członkom z drużyny wyskakuje napis " serwery EA nie są teraz dostępne " .
     
Wczytywanie...

Poleć forum