1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - Problem z NAT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lee, Lipiec 26, 2010.

  1. Lee

    Lee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam! Próbując połączyć się z Xbox Live wszystko idzie dobrze, aż do momentu, kiedy konsola łączy się z samym Xbox live. Wtedy wyskakuje komunikat, że mam coś z NAT i muszę go sam skonfigurować. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    No to napisz jak łączysz się z internetem, przez router? Jaki router? czy metodą dwóch kart sieciowych? Nic nie podałeś.
     
  4. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Wystarczy odblokować UnPnP, ja na swoim routerze odblokowałem i nie mam żadnych problemów z Natem.
     
  5. Lee

    Lee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Próbuje się połączyć przez Xbox 360 250GB (Slim) A ona ma kartę siecią wbudowaną. Łączę się z siecią bezprzewodową
     
  6. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak ale korzystasz z jakiegoś routera by odbierać sygnał wifi na swoim xboxie ?
     
  7. Lee

    Lee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie. Powtarzam, że z połączeniem do internetu nie ma absolutnie żadnego problemu. Tylko z dostępem do Xbox Live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum