1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live. problem z podlączeniem ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chester35, Grudzień 16, 2010.

  1. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    Witam. zrobilem temat godzine temu kolega podał link jak rozwiązac moj problem i temat wylądował w koszu ktos sie chyba pospieszył i nie przewidzial ze problem nie został rozwiązany ;/ więc pisze jeszcze raz

    witam . posiadam konsole xbox slim i chcialem pograc sobie na live , mam neostrade tp 2mb i mam klopot z podlączeniem ;/ kupilem kabel ethernet i chwilowo nie mam kasy na router więc chce zeby konsola byla podpięta pod pc . czy bylby ktos tak uprzejmy zeby pomoc mi w podlączeniu ? jesli znajdzie sie ktos chętny to niech napisze kiedy bedzie mial czas , jak cos to pisac na gg 8638042.


    ta stronka co podales moze by pomogla z tym ze jak wchodze w ten protokół internetowy to mam tylko 3 pola zeby cos wpisac
    adres ip
    preferowany serwer dns
    alternatywny serwer dns

    posiadam modem ZXDSL852
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    jak masz neo to automatycznie powinno wybrac Ci wsyzstko (ja przy routerze tak mam) .Dzwon do ms , powiedza wszystko Ci ;
    Pomoc telefoniczna jest dostępna:
    Od poniedziałku do piątku: 09:00-17:00
    Numery telefonów
    00800 441 17 96
     
  4. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    tylko ja nie mam routera . chce miec polączenie z pc przez kabel ethernet ? ten numer co podales to platyny jest ??
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żeby zrobić tak jak piszesz, musisz mieć dwie karty sieciowe, masz?
     
  6. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    tzn jak dwie ? napewno mam 1 bo sprawdzalem na stronie producenta plyty głównej . jak to sprawdzic czy mam dwie ? troche nie w temacie jestem ,
     
Wczytywanie...

Poleć forum