1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kafi, Sierpień 17, 2009.

  1. Kafi

    Kafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dziwny problem. Po podłączeniu Xbox'a do netu wyskoczyło mi powiadomienie o aktualizacji. Wszysko poszło szybko i dziwnie łatwo po skończeniu pobierania aktualizaji spróbowałem dołączyć do usługi Xbox Live.
    Wyskoczyło okno gdzie mogłem zapisać się. Nie myśląc długo nacisnąłem A i zacząłem wpisywać dane. Po wpisaniu hasła wyskoczył mi komunikat " nie można połączyć się z usługą Xbox live. Proszę spróbować później" Mam nadzieję że nic nie pokręciłem w treści komunikatu. I tak za każdym razem, zawsze w tym samym miejscu. Mam nadzieję że pomożecie mi w tym denerwującym problemie. Za wszystkie posty z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apa13

    Apa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Kafi wejdź w opcje regionalne i zmień Polska na Wielką Brytanie
     
  4. Zoraj

    Zoraj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz sie zarejestrować na kraj w którym "działa" Xbox Live. Czyli nie na Polskę, bo tu ta usługa jeszcze oficjalnie nie jest dostępna i M$ nie wspiera użytkowników z naszego kraju. Zarejestruj sie na USA albo Wielką Brytanię, twój wybór.
     
  5. skrytobujca

    skrytobujca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wiecie gdzie więcej graczy sie wala czy na USA czy Wielkiej Brytanii??
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    O czym wy w ogóle do niego gadacie? Przecież i tak się nie da zarejestrować na Polskę? o_O

    Ja sam mam konto na USA i jest git ;p I przecież możesz grać ze wszystkimi, a nie tylko z tymi z USA więc większych różnic nie ma...
     
  7. john doe

    john doe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    In your head
    USA, chyba taniej wychodzi, ale należy pamiętać, żeby potem odpowiednie subskrypcje kupować. Kod USA nie będzie działać na EU i odwrotnie.
     
  8. Kafi

    Kafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hey. Dzięki za pomoc. Udało się kontynuować,ale...
    Po wprowadzeniu tagu gracza wychodzi komunikat że nie można być wykonana dana czyność. Okno to wyskakuje na początku przesyłania danych. Mam nadzieję że i na ten problem jest jakieś łatwe wyjaśnienie.Proszę o pomoc
     
  9. ziolo_O

    ziolo_O Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, jestem nowy na forum i mam problem z podłączeniem mojego Xbox360 - slim do sieci. Otóż podczas wielokrotnych prób za każdym razem wyskakuje mi taki błąd :
    W: 0000 - 0000
    X: 8000 - 0013
    Y: 0000 - 0000
    Z: 0000 - 0000

    Jako router służy mi Livebox (tak wiem dno) to xbox automatycznie wykrywa go na liście wiec nie wiem o co kaman ?!
    Proszę o pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum