1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live? problem...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hakser5678r, Listopad 23, 2009.

  1. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    mam problem kiedy chcę się azrejestrować na XBL na xboxie, to pisze ze proszę spróbować puźniej rejstracja coś tam.. Wie kto o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień w ustawieniach konsoli region z Polski na kraj na który się rejestrujesz - pewnie US albo UK ;)
     
  4. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Menu Główne => Ustawienia => Ustawienia regionalne (coś takiego) => Region
     
  6. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OK juz da sie zarejestrowac, ale czy musze podawac karte kredytowa itd? Czy pusci mnie bez tego?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Puści bez tego spokojnie.
     
  8. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dlaczego, nie moge wejsc? Kaze mi wpisac karte kredytowa..
     
  9. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    nie wpisuj pomiń ten krok coś takiego
     
  10. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wybierz, że nie chcesz płacić czy coś takiego. Dzięki temu będziesz miał darmowy miesiąc GOLD'a. Potem jak coś kupujesz abonament GOLD. Pyta Cię o kartę, ponieważ M$ namawia, abyś od razu kupił abo GOLD
     
  12. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tak o:

    Wchodzę do xboxa loguje się na swój profil daję Dołącz do Usługi Xbox Live i tam pisze, żebym wypełnij jakieś tam 4 etapy wypełniam daje Adres Email hasło potem tajne pytanie i potem pyta o karte ..?
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale masz wybór, żeby opuścić ten krok czy coś takiego
     
  14. hakser5678r

    hakser5678r Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem to.

    Ustawienia Regionalne : Wielka Brytania.
    Adres e-mail : mój email wyskoczył.
    haslo : moje hasło wyskoczyło.
    Tajne pytanie:
    Tajna odpowiedź

    i to zrobiłem jak daje Kontynyuj.

    wyskakuje Do kontynuowania wymagany jest rodzic lub opiekun.

    i mam tam:

    Kontynyuj
    Informacja o usłudze Xbox LIVe
    Anuluj rejestrację.

    Jak dam kontynyuj to pokazuje wpisać Imię Nazwisko Karta Kredytowa itp.
     
  15. arturxxl

    arturxxl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz konto silver? czy wogóle Live niemasz?
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wybierz anuluj ;) Dzięki temu będziesz miał ten darmowy miech
     
  17. phobi16

    phobi16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    ja sie zarejestrowalem itp ale mam kotno silver i nie wiem czemu : (
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    może ktoś już wykorzystał na Twojej konsoli konto GOLD?
     
  19. phobi16

    phobi16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    nie jest nowo zakupiona :) sam ją otwierałem
    pozatym sa chyba 3 mozliwosci zrobienia konta z free gold xbl
    moglbys jakos pomoc? :(
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A dołączyłeś do usługi XBL czy tylko zrobiłeś profil?
     
  21. phobi16

    phobi16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    no zrobiłem konto na xbox.com i zarejestrowałem w konsoli mam dostep do market place itp ale nie moge grac.\
    nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale zrobilem konto na UK i nie bylo ze musze podac adres... i nie podalem pole mam puste
     
Wczytywanie...

Poleć forum