1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - problem!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ozzy, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ozzy

    Ozzy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!! Zakupiłem konsole xbox i chciałem wykorzystać pierwszy darmowy miesiąc konta GOLD. Podczas tworzenia konta na stronie xbox.com zapomniałem zmienić kraj/region z Polski na UK. Proszę o pomoc jak mógłbym naprawić ten błąd!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja w konsoli mam ustawiony region na UK , a na stronie internetowej rejestrowałem się na Polskę i nie mam żadnych problemów z graniem ...
     
  4. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Ja mam takjakby 2 profile. Jeden to Windows ID i tam zarejestrowałem konsolke, a drugi stworzyłem na konsoli na innym mailu i śmiga ;D I tam mam live :p
     
  5. Ozzy

    Ozzy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy staram się dołączyć do xbox live to wyskakuje mi komunikat : (Usługa XBOX LIVE nie jest dostępna dla ustawień regionalnych związanych z danym ID.)
     
  6. Ozzy

    Ozzy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Udało mi się stworzyć drugie konto na nowym profilu(konsoli) ale nie mam GOLDA ani achievementów. Wolał bym jednak na starym profilu mieć live.
     
  7. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    to zrób nowe konto na UK
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie tracisz tylko masz na drugim koncie miesiąc grania . Można założyć 3 konta na konsoli , każde po 1 miesiąc darmowego GOLD-a . Oczywiście jak logujesz się na inne konto to zapisy osiągnięć z gier z innego konta nie są liczone czy dostępne ( np save ) . No i pamiętaj że w konsoli podczas rejestracji ustawić region gdzie dostępny jest LIVE ( np . UK lub USA )
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum