1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinpl25, Lipiec 4, 2010.

  1. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Może to nie najlepszy dział ale potrzebuje natychmiastowej odpowiedzi. Mam w domu 2 xbox'y. Gdy mam je oba podłączone do neta wywala mi xbox live po 5-10 minutach gry. Mam sieć osiedlową i router. Co zrobić coś poprzestawiać w xbox'ie czy w ustawieniach router'a? Może jakiś konflikt ip. Pomóżcie bo nie mam pojęcia :D


    THOMASHO-tak to zły dział! Użytkownik Altres słusznie zwrócił Ci uwagę. Dostajesz WARNA!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak to nie ten dział bo masz 327 postów
     
  4. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Ale wcale nie pomogłeś swoim postem.

    A gdy jeden Xbox jest włączony to router normalnie nadaje, nie rozłącza? A jak włączysz dwie konsole, to obie w tym samym czasie z Live odłącza?
     
  5. jini

    jini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Na obu logujesz sie na te same konto?
     
  6. rako91

    rako91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    A można być zalogowanym na 2 różnych kątach na raz na tym samym IP ???
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Są to dwa inne konta. Mam zmienne ip. Problem polega na tym ,że po prostu odłączą nas od neta (obie konsole) na około trudno to określić ale to może być nawet 2-3 sek. i dalej działa. Na kompie net chodzi normalnie cały czas.

    p.s Odłączałem także kompa gdy graliśmy=brak rezultatu.
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    A gracie razem ze sobą ma się rozumieć? Być może serwery M$ są skonfigurowane tak, że podczas gry nie może być więcej niż jedna osoba z tym samym ip. Nie wiem. Pierwszy raz się z takim problemem spotkałem ...
     
  9. rako91

    rako91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    też tak myślę
    PS: zmienne IP może i masz ale jak masz podłączone dwie konsole to mają identyczne a nie każda inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum