1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Madrid.energy2000, Luty 11, 2011.

  1. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam :)

    Tak wiem niby nie jestem swierzakiem ale tutaj mi najszybciej odpowiecie zakupiłem sobie xbox live na 1 miesiac i wpisuje kod i pisze,że wystąpił bład sprobuj pozniej przez xboxa to samo tylko,że tam pokazuje numer tego błedu czemu tak sie dzieje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesteś na PL xbl ?
     
  4. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    pewnie kupiłeś zły kod nie na Europe tylko na stany zjednoczone i dla tego nie działa
     
  6. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja słyszałem żę na pl xbl kody na 1 miech nie działają ale to stara informacja
     
  8. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokladnie to W czasie transakcji wystąpił błąd. Spróbuj później.
     
  9. Chabera85

    Chabera85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Dajcie znać czy udało się wam go rozwiązać. Sprawa dość irytująca biorąc pod uwagę, że w teści ogłoszenia czarno na białym jest napisane, że kod działa na polskich kontach. Temat jest dośc świeży, a odpowiedzi czym jest ta sytuacja spowodowana i jak ewentualnie to ominąć, jeszcze nie ma:)
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na miesiąc na bank działa. Na 48h z tego co pamiętam nie działa
    Poczekaj i spróbuj później
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    niby nic, ale sprawdz dokładnie, czy dobrze pisałeś, można łatwo pomylic 0 i O np. też tak miałem, że mi nie działał kod, wpisałem jeszcze raz po chwili i było ok :)
    i przeczytaj sobie regulamin, jeśli nie jesteś świeżakiem to nie zakładaj tu tematu, gratuluje warna :)
     
  12. Chabera85

    Chabera85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odzew. Allegrowicz jednak okazał się rzetelny i po przesłaniu mu print screena z błędem wyskakującym na stronie xbox.com, bez wahania przesłał kolejny skan zdrapki (wyglądał identycznie jak poprzedni tylko z innym kodem) i o dziwo wszystko zadziałało. Ciekawe czym jest to spowodowane? Szczęściem , faktycznym błedem danego kodu czy rzeczywiście regionem, ale to temat już na głębszą polemike :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum