1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Blitzz11, Marzec 26, 2011.

  1. Blitzz11

    Blitzz11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem , otóż mam kabel Ethernet i gdy podłączam do xboxa to nie łączy nawet z "Siec" , W xboxie mam ustawienia wlasne tzn sam ustawialem wszystko, ip itp . mam modem z orange i Windows 7, jakby ktos byl taki mily i mi powiedzial krok po kroku co zrobic to by mbył OGROMNIE WDZIECZNY!
    Warto dodać, że już kiedyś miałem podłaczony do internetu xbox, ale to było dawno, i nie pamietam jak to sie robiło ;/
    Dziekuje za pomoc!

    I przepraszam za kłopot, jęzeli był taki temat to prosze o link ! ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Masz modem usb czy ruter? Chcesz zmostkować połączenie, dobrze rozumiem??
     
  4. Blitzz11

    Blitzz11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Modem USB z Orange, teraz sie pojawiło coś nowego, i mi łączy do "Siec" ale dalej już nie.. ;/
     
  5. Blitzz11

    Blitzz11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Warto jeszcze dodać , że zrobiła mi się sieć "publiczna" a wydaje mi sie , że potrzebuje sieć "domową" wie może ktoś jak zmienić sieć? Szukałem na innych forach ale ****.. nic nie ma co mi może pomoć, więc to jest drugie pytanie, jak zmienić sieć na "domową" .. a pierwsze pytanie to z tym połączeniem... Dziękuje za pomocne odpowiedzi !
     
  6. Blitzz11

    Blitzz11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś ? ;|
     
Wczytywanie...

Poleć forum