1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live Problem...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VenoVel, Maj 17, 2012.

  1. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam do was pytanie czy zmagaliscie sie juz kiedys z takim nazwijmy to bledem xbox live, a mianowicie nie dziala mi owy live i to z profilu na ktorym wykupuje stale subskrypcje gold. Mam 2 inne konta bez golda i moge sie poprzez te wlasnie konta logowac do live bez problemow a z konta na ktorym mam golda nie moge. Ciagle wywala blad utracono polaczenie z usluga xbox live wiec ciagle klikam to co zalecaja czyli test sieci. Wszystko wypada pozytywnie, polaczenie z routerem jest z internetem tez z xbox live rowniez. Ale kiedy po tescie znowu staram sie polaczyc z live to moge to ponownie zrobic tylko poprzez profile bez golda. Nic z tego nie rozumiem.. Jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny. Pozdrawiam. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odzyskaj profil z live
     
    1 osoba to lubi.
  4. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli usunac konto i pozniej odzyskac ? Wiem ze pytanie glupie ale nigdy jeszcze nie tego nie robilem i wole zapytac bo w sprawach konsoli poza jej odpaleniem i graniem jestem raczej mierny
     
  5. Nadrayson

    Nadrayson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak poprostu je usuń a potem pobierz.
     
    1 osoba to lubi.
  6. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzieki za odpowiedzi, okazalo sie ze to pomoglo. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum