1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live robienie konta na ktorym mam pkty i savy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anih1, Styczeń 30, 2011.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    xbox live usluga , chce zrobić ją na koncie z pktami i savami – 28-01-11, 22:04 Add to this user's reputation

    mam pytanie a można na tym koncie co mam zakreslony w obrazku zrobić tam xbox live ? http://img714.imageshack.us/img714/3091/zdjcie0113j.jpg , bo na tym koncie mam savy , i pkty , osiagniecia i chcialbym z niego korzystać na xbox live . da się zrobic ? bo gdy daje na (dolacz do uslugi xbox live) to mnie wylogowuje z profilu i robi sie konto xbox live ale nowe , a ja chce na tym zakreslonym miec xbox live ?

    aha i jeszcze coś , jak pobiore dodatek z konta xbox live dodatek do fight night round 4 sterowanie przyciskami bo podobno takie jest ( to bede mial to sterowanie tylko na koncie z ktorego pobralem ? )

    i przepraszam za to za mieszanie ( prosze moderatora o usuniecie tematu ktory mam taki sam w http://xboxforum.pl/online-xbl-f165...oncie-z-pktami-i-savami-82554.html#post660426
    bo tam chyba nie powinno go być? a mi się pomylilo i tam napisalem przepraszam , żebym nie dostal bana prosze o usuniecie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Niemozesz tego konta podlaczyc do live musisz zrobic nowe ktory jest na live bo te jest tak jakby na pamieci konsoli
     
  4. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    ja gdy dopiero kupilem ixa, to dopiero po kilku miesiacach podlaczylem go do live i juz moglem to swoje konto w nim miec,nie zakladajac nowego
     
  5. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Antek22

    a jak to zrobiles ?? chodzi tobie ze miales taka samą sytuacje jak ja ? , ze ja nie mialem pierwsze kabla i zrobilem konto ,i teraz bede chcial miec xbox live na nim
     
  6. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    jak to na pamieci konsoli ? chodzi tobie ze na karcie pamieci? jak cos to przeciez chyba moge dac na dysk twardy ? wiec nie moge dac tego zakreslonego zebym mial xbox live na nim ? , a tu jeden gosc pisze ze jakoś jemu się wgrało na takie konto xbl
     
Wczytywanie...

Poleć forum