1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live rozłącza.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwykamil22, Listopad 13, 2012.

  1. siwykamil22

    siwykamil22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Posiadam xboxa od około pół roku nigdy wcześniej nie miałem z nim problemów.
    Gram sobie w fifę 13 wszystko pięknie ładnie mnie loguję ale gdy próbuję połączyć się z kimś online tzn. Gdy wyszukuję przeciwnika do gry to wtedy jest tak jakby długie łącznie i nagle wyskakuje komunikat że zostałem wylogowany z ea i żebym zalogował się ponownie. A gdy wejdę w interfejs główny konsoli to wszystko jest ok. Gdy loguję się później wszystko jest ok. Mogę grać do bólu ;]

    kupiłem nowy ruter tp-link td-w8951nd i dalej to samo... Nigdy wcześniej tak się nie działo. Mam neostrade 10mb/s z kablami raczej też wszystko jest ok. Niezależnie od tego czy mam połączenie przez wi-fi czy przez kabel.
    Co może być powodem tejże sytuacji ?? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie blokuje ci portu firewall przypakiem ?
     
  4. siwykamil22

    siwykamil22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to sprawdzić można ??
     
  5. Qisumu

    Qisumu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Upewnij się, że masz włączone UPnP na stronie konfiguracyjnej routera.
     
  6. siwykamil22

    siwykamil22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I firewalle mam wyłączane a UpnP mam włączane i błąd dalej ten sam. Dodam że jeśli już gram sobie mecz to w czasie mnie nie rozłącza.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Może to po prostu problemy z serwerami ea? Od dawna tak masz, czy 1 raz wlaczyles multi? Test nat pozytywny? Wszystkie porty odblokowane?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. siwykamil22

    siwykamil22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest taka opcja ultimate team czy cos takiego i zawsze jak w to gram to tak sie dzieje jeszcze sprawdze co bedzie jak normalne sezony bede gral.
     
Wczytywanie...

Poleć forum