1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live serwery ea

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mlkgmk, Czerwiec 21, 2010.

  1. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanko do grających w grę FIFA 2010 WC. Czy wam też tak zrywa połączenie z serwerami EA? Bo mam tak że połączenie z Xbox Live jest ok, jednak jak zacznę grac to wywala mnie z serwera ea a połączenie z xlive nadal jest ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spoko czyli coś u mnie. generalnie mam radiówkę ale bardzo stabilną i szybką i nie było do tej pory problemów. Może routery zresetuje. A jakie masz łącze?
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprawdz polaczenie z netem. ja jak sciagalem se kilka i przepustowosc mialem 10kb/s do up i down to rozlaczalo mnie zawsze z serwerem np. ea a na xbox live bylo ok

    ps. ja tez mam full zasieg w radiowce w PC a lagi mam mimo tego ze router jest 2 m od pc
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    8mb, ale to raczej jest bez znaczenia, bo na kompie gralem lata temu na 128kbs i byl luzzz
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @65userow słuchaj ja już grałem i nie miałem lagów. A na mojej radiówce mam transfer 200kb/s.
     
Wczytywanie...

Poleć forum