1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live Test bład(2 etap)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patrol59, Lipiec 21, 2010.

  1. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam!Mam problem z połączeniem się do Xbox Live.Gdy robię test to w 2 etapie jest błąd.Mam iMaca.Xbox jest podłączony przez kabel do Maca.Więc Xbox 360 pobiera neta z Maca.W Macu ustawiłem dobrze,bo z filmików na youtubie.Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to bym był wdzięczny.
    Pozdro i z góry Dzięki.:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale co? Ze z siecia ci sie laczy a z internetem juz nie? No to czyli ze mac nie daje xboxowi neta. Sprobuj jakis inny poradnik.
     
  4. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi o to że gdy robię test żeby być w xbl to w 2 etapie gdy jest Sieć......Internet wyskakauje że "Test Zakończony niepowodzeniem"
     
  5. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A sprawdz co ci xbox moze zaproponowac.
     
  7. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Pisało że sprawdż czy router jest podłączony,ale ja tego przez router nie robię,nie mam WI-Fi w domu
     
  8. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Proszę o pomoc .
    Będę bardzo wdzięczny.
     
  9. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    napisz do mnie na gg, może uda mi się ci pomóc
     
  10. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    ale podłanczasz bezpośrednio z modemu czy jak ??
     
  11. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    A spróbuj zresetować modem, podłącz do xa i odpal go.
     
  12. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ale z jakiego modemu?Ja podłączam x do maca żeby z pobierał neta z maca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum