1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live w polsce dostepny?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matash, Luty 15, 2010.

  1. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Czy xlive dostepny juz jest w polsce? Bo mam ustawione w regionalnych polska a moge normalnie sie laczyc do live .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Normalnie założyłeś sobie konto XLive z ustawieniami regionalnymi na Polske?
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    y... a nie masz przypadkiem tylko jezyka polskiego ustawionego, bo to jest raczej nie mozliwe .
     
  5. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    jezyk i utawienia regionalne ; Polski : ] sam sie zdziwilielem dlatego pisze :D

    moj kolega wczoraj zalozyl konto / kupil xboxa i tez na polske i dziala.
     
  6. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spalimy Cię na stosie, za to, że popłoch siejesz! A tak na serio- może jakieś beta testy wprowadzenia XLive'a w PL? .
     
  7. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  8. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Daj screena. Bo może mylisz ustawienia.
     
  9. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Kurde no dam rękę uciąć! :D Ustawienia regionalne i elegancko łączy i ściąga dema. Zdziwiło mnie to skoro by dali w Polsce xlive to powinien być zaraz rozgłos : ]

    ~~
    Teraz nie zdążę bo jadę na trening, ale jak wrócę to pokarze . : ]
     
  10. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dasz Screena i jestes sławny na cały polski internet.

    Ps. Moze ktos sie poswiecic dla forum i zarejestrowac nowe konto? :D

    Ps2. Jak robisz nas w #%uja to...
     
  11. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rejestrowałem się na UK i mam w ustawieniach język oraz region Polska , xbox live mi normalnie chodzi...Dema , patche itp...
     
  12. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Jest :)
    Teraz możemy się cieszyć jupi! :D
     
  13. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6



    Czyli nic sie nie zmienilo, dawno mozna bylo juz przestawic na Polske jednak wlasciwe konto i tak zakladane jest na UK.
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie... Jak ja zakładałem konto na XBL to miałem wszystko ustawione na Polskę, ale sama rejestracja na US...

    Potem wprowadzono, że trzeba było zmienić region w konsoli, bo inaczej wyskakiwał błąd, że proszę spróbować później
     
  15. Kubillos

    Kubillos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli można pobierać wszytkie dema
    edit::: a i wszystkie reklamy będa pl
     
  16. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A moze jak sie zarejestrujesz na UK i potem zmienisz region na Polski to i tak bedzie wszystko chodzic? Niech ktos sie sprobuje zarejestrowac na Polskie i wtedy bedziemy wiedziec!

    EDIT: to znaczy ze co XBL jest w Polsce?
     
Wczytywanie...

Poleć forum