1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live z RGH i LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PalMyTo, Luty 4, 2013.

  1. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Witam.
    Mam x`a z przeróbką lt 3.0 i wgranym RGH.
    Mam pytanie odnośnie aktualizacji xbox live. Gdy chce zarejestrować się do tej usługi to wyskakuje mi komunikat o aktualizacji systemu za pomocą usługi xbox live. Czy mogę coś zepsuć tym sposobem? Stracę przeróbki? Czy mogę śmiało aktualizować?
    Wiem że gdybym miał samo LT 3.0 to nic bym złego nie narobił. Ale gdy mam i to i to?

    W ustawieniach gdy najadę sobie na 'dane systemowe' mam napisane coś takiego: Interfejs główny: 2.0.15574.0
    Nie wiem czy ta informacja jest do czegoś potrzebna, ale jak czytałem inne tematy to chyba jest :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Mistrzostwo i zarazem samobójstwo....
    RGH i LIVE?
    Zapomnij po 10 min (jak nie od razu) BAN.
    Tak aktualizując uwalisz sobie konsolę, wyskoczy ''choinka''...
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Jak zrobię tak jak napisał !TigraTeam to wtedy będę mógł normalnie zarejestrować się do Live`a? Czy dalej grozi mi BAN?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przy rgh ban masz w 10 min nie da rady
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Piszę Ci wyraźnie, że na RGH nie pograsz sobie na LIVE, nie ma takiej opcji, jak chciałeś grać na XBL to trzeba było zrobić tylko same LT.
     
  8. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Okey.
    Jeszcze jedno pytanie. Co właściwie zmienia dashboard? Nie wiem... X będzie płynniej chodził czy co?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ostatnio się numerki tylko zmieniają i jakieś tam kosmetyczne zmiany.
    Numer dasha musi się zgadzać z wersją min. która obsługuje gra, jeżeli będziesz miał niższą od gry to gra będzie wołać o aktualizację.
     
  10. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Czyli chyba tego nie potrzebuję bo narazie żadna gra o aktualizacje nie wołała :) 2.0.15574.0 to w miarę aktualny? Czy aktualizować go do najnowszego, swoją drogą nie wiem jaki jest najnowszy.
     
  11. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Póki nic się nie rzuca to nie musisz. Obecnie najnowszy to 2.0.16202.0
     
  12. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Noo to elegancko. Dziękuję za szybkie odpowiedzi :) pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum