1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dydek61, Sierpień 18, 2009.

  1. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc na piszę jako problem. Może mi ktoś powiedzieć jak to wszystko wyglada i co robić żebym mogł grać online?? (wiem tyle że trzeba kupic jakąś zdrapkę) Mam modem i jak mam go podłaczyć i co dalej robić?? Proszę o nie usówanie tematu bo nawet jeżeli był taki to nie moge go znaleść bo opcja szukaj zawiesza mi strone:/ Po udzieleniu odpowiedzi spokojnie można usunąć temat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    do czego masz podlaczony modem ? i jak jesli USB to mozesz np. podpiac do kompa kabel ETHERNET skrosowany komp<-->xbox360, na kompie udostepnic poprzez kreator sieci internet dla polaczenia lokalnego i powinno chodzic. a co do tego czy byl juz taki temat powiem ze tak, bodajże w kategori dla świeżaków ;) ale kto pyta nie błądzi ;)
     
  4. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam a ja ma pytanie!!!

    Otoz mam profil na xboxie mam na nim kolo 6000 tysiecy punktow i teraz chcialbym podlaczyc ten profil do xbboxlive czy jest mozliwosc taka aby to konto podlaczyc do xbl poniewaz stworzylem konto jedno i wydawalo mi sie ze robie na tym profilu ale jednak nie wyszedl inny profil a zalezy mi na tych piunktach
    bardzo prosze o odpowiedz
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    to tak 1 pytanie to musisz kupić router i podłączyć xboxa do routera tak jakbyś podłączał 2 komputery i wtedy możesz mieć wyłączonego kompa albo musisz podłączyć xboxa do kompa kablem krosowanym ale wtedy będziesz musiał mieć włączonego kompa żeby mieć neta

    Pytanie 2 tak oczywiście możesz mieć xbl na tym koncie.
     
  6. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki podlaczylem sie na innym koncie do xboxlive
    teraz potrzebuje na tym walsnie koncie podlaczyc sie do xboxlive ale nie wiem jak to zrobic aby na tym koncie co mam punkty wykorzystac je
     
  7. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokladnie chodzi mi o to ze mam konto na ktorym gralem offline i mam na nim jakies 6000 punktow i teraz chc na nim zalogowac sie na xboxlife mam najnowszego daszborda i nie wiem jak to zrobic pomocy
     
  8. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    na początek to może postów edytacji zaczniesz .

    a tak serio to dołącz do usługi XBL nie ma problemów kolego to jest tak łatwe że szok
     
  9. hadhold

    hadhold Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Teraz odpowiedz. Jaki masz internet... Netia neostrada czy radiowke...

    Jak masz Neo lub netie to masz router czy modem ?
     
  10. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podlaczyc sie do xbl to juz sie podlaczylem
    tylko ze stworzylo mi nowe konto na ktorym nie mam punktow a potrzebuje podlaczyc sie na tym koncie co mam punkty na ktorym gralem przed podlaczeniem do netu
    mam neostrade i linksysa ruter podlanczam xboxa i nie ma problemow bo automatyczne ustawienia mam na ruterze wiec konsola automatycznie sie ustawia. tylko ze nie wiem jak mam podlaczyc sie do neta na tym profilu na ktorym mam punkty a potrzebuje sie podlaczyc na tym koncie gdyz chce sciagnac kilka gierek a jak tworze konto to mi tworzy nowe i nie mam na nim zadnych punktow a mam tylko mozliwosc stworzenia trzech kont bezplatnie z tego co wiem.
    Wiec jesli ktos wie jak podlaczyc konto do xbl to niech napisze a nie pisze mi jak podlaczyc xboxa do internetu bo to wiem bardzo dobrze.

    Pozdrawiam !!!!
     
  11. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak widze nie jest nikt w stanie mi pomoc a szkoda. niestety nie wiem jak to zrobic i pewnie mi sie na internecie nie uda znalezc tak jak do tej pory.
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na tym koncie co masz punkty wchodisz w zakladke (tam gdzie masz po kolei gry w jakie grales) i tam pisze coś takiego "Dołącz do usługi xbox live" no i tam już będziesz musiał powpisywać swoje dane.
     
  13. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oki dzieki za pomoc wszystki juz sobie poradzilem.
    A wiec powiem tak . zrobilem na profilu co mialem punkty "dołącz do usługi xbox live" i dolaczylem sie. Lecz na poczatku miałem problem gryż wyskakiwał mi komunikat ze nie mozna polaczyc sie z usluga XBL poniewaz jest nie dostepna. Po chwili wpadlem na pomysl ze przeciez w polsce nie ma uslugi XBL jeszcze dostespnej wiec wystarczy zmienic ustawienia regionalne na inne np. UK i dzieki temu sposobowi bez problemow poszlo wszystko sprawnie. Szkoda tylko ze wczesniej na to czlowiek nie wpadl poniewaz mam teraz 3 konta xbl na miesiac a moglem miec jedno na 3 miesiace. Ale coz trzeba placic za bledy. tak wiec pamietajcie ze jesli ukaze wam sie informacja jesli bedziecie chciali sie polaczyc z xbl "usluga live jest chwilowo nie dostepna spróbuj poznie" to napewno nalezy zmienic ustawienioa regionalne.

    pozdrawiam Wszystkie
    W1z4rd
     
  14. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Byś nie mógł mieć jednego konta na 3 miesiące bo te 3 darmowe można wykorzystać tylko zakładając 3 oddzielne konta.
     
  15. w1z4rd

    w1z4rd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki nie wazne :p tego tez nie wiedzialem dzieki za informacje i moze dla innych bedzie to tez dobra informacja. pozdrawiam wszystkich.
     
  16. dzieciol1237

    dzieciol1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam takie pytanie, a mianowicie: czy mogę załączyć do XBL juz istniejący gametag na którym mam sporo pkt itp?? chodzi o to że nigdy konsoli nie podłączałem do neta, a teraz chce i też przydałoby się mieć swój gametag. Wiec czy istnieje taka możliwość??
     
  17. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak istnieje! Musisz znaleźć w xboxie coś takiego "Dołącz do uslugi Xbox Live.
     
  18. dzieciol1237

    dzieciol1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale jak to daje to mnie wylogowuje;/
     
  19. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to cię wyloguje a później wpiszesz swoje dane gamertag hasło i dołączysz do usługi XBL:)
     
  20. dzieciol1237

    dzieciol1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    od 3 dni, nie mogę się zarejestrować. wywala mi przy pytaniu pomocniczym, że w tej chwili połączenie jest niedostępne i że mam spróbować później, próbuję, prubóję... i nic... coś robią teraz, czy u mnie jakiś błąd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum