1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepa, Sierpień 29, 2009.

  1. pepa

    pepa Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam do wykorzystania te 3 konta GOLD przez miesiąc. Podczas tworzenia konta wyskakuje mi: "usługa xbox live jest niedostępna. Proszę spróbować później". Co mam zrobić żebym mógł zrobić te konto i grać po necie ?

    PS: nie piszcie żebym spróbował później zrobić konto bo wyskakuje mi to już od 2 tygodni.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień w konsoli region z PL na UK/US...
     
  4. pepa

    pepa Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wejdź w ustawienia systemu i tam zmień
     
  6. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    wlasnie tez mam pytanie o golda. z konsolą pisało że mam 3xGold Trial. Jak podłączyłem się do neta to wszystko ladnie pięknie jeden trial wykorzystałem ale jak moge wykorzystać pozostałe dwa nie ma juz opcji żeby znowu ten trial wrzucić o co tam kaman??
     
  7. Blizzard

    Blizzard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Załóż nowe konto i potem znowu. Na kazdym z nich bedziesz mial miesiac golda ;)
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Musisz stworzyć nowe konto nie da się na tym samym mieć 2 razy.
     
  9. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    wielkie dzięki za info:D POZDRO
     
Wczytywanie...

Poleć forum