1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukaszferenc4, Wrzesień 10, 2013.

  1. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam co mi będzie potrzebne jeżeli chciałbym grać na xbox live mając modem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakiś kabel do podpięcia konsoli do modemu czy coś?
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. maja1920

    maja1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świętochłowice
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak idziemy tym tropem, to jeszcze jakiś pad by się przydal; jeśli bezprzewodowy no to baterie. I nie zapominajmy o grach. No ludzie bez przesady.....
     
  8. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zapomnieliscie o telewizorze lub innym wyswietlaczu hehehhe
     
Wczytywanie...

Poleć forum