1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zernat, Październik 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Wczoraj udało mi się podłączyć ten xbox live. Na razie jestem trochę zagubiony i mam kilka pytań:

    1. Zakładając konto na live stworzyłem nowego avatara ... nie da się przenieść starego jakoś ?
    2. Grając przez neta zdobyłem na razie 10 pkt czy jak uzbieram ich trochę to mogę cos za nie kupić ? Film lub ubranka dodatkowe ?
    3. Co można robić na live oprócz: ściągania demówek/zdjęć/filmików itp. Czytania newsów i Oglądania filmików online ? Nie ma tam gdzieś radia czy czegoś jeszcze ?

    Edit@

    Może nie do tematu ... ale jak ściągnąć gazetkę 360stopni ? Ciągle wyskakuje mi notfound .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Eeee ... czli to jakieś inne pkt ? Czyli można kupować tylko te za kaskę real ?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. szczerze nie wiem ale chyba nie
    2. Gamescore jest dla szpanu
    3. Możesz jeszcze PRZEDE WSZYSTKIM! grać online, bo wg mnie jak się gra tylko offline to się traci ok 50% zabawy. Niebawem będzie radio, twitter i facebook na Xbox Live...
     
  6. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Kiedy Twitter I Face book ?

    I najważniejsze ... Mam takiego zwykłego avatara którym grałem wcześniej. Rozumiem że on teraz będzie do grania offline. A ten co stworzyłem teraz będzie do multiplayer tak ?




    Edit@!!!:

    I rozumiem że te wszystkie wasze GameCardy co macie w podpisach to są pkt tylko z gry multi tak ?
     
  7. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Twitter I Face Book prawdopodobnie przed nowym rokiem moze listopad....

    jesli chodzi o konto to juz od ciebie zalezy, to glowne ktore masz zalozone i podlaczone do XBL moze sluzyc zarowno do gry on i ofline, nie widze sensu miec dwa osobne konta do gry po sieci i poza, nawet jesli konsola przerobiona....
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To są nasze po prostu wyniki z gier. Nie tylko multi ale i single player. Po prostu łączymy się z Xbox Live to i widać nasze zdobycze w grach ;)
     
  9. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Konsola nie przerobiona. Hmm a nie da się jakoś tych profili połączyć albo tego pierwszego zrobić również żeby był live ? Ponieważ na tym pierwszym mam już 1000 pkt i postępy w grach zapisane. A tutaj we wszystkich grach musiałbym od nowa zaczynać. I czemu w MyGameCard nie wyświetla się mój avatar ?
     
  10. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    polaczyc kont nieda sie tak samo jak i przenesc osiagniec, jesli sie nie myle to mozna jakims sposobem chyba zapisany stan gry przeniesc ale to sie = BAN
    jesli chodzi o podlaczenie tamtego konta do LIve to oczywiscie ze sie da ale musialbys wykupic na tamto konto zdrapke :)
    A sygnaturki musza sie poprostu zaktualizowac nieraz trwa to krocej nieraz dluzej... i musisz sie podlaczyc tym kontem do live (ale to chyba oczywiste by sie zaktualizowalo)
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A po co zakładałeś drugie konto? Nie mogłeś na tamtego zrobić Live i mieć jedno i te samo?
     
  12. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Ale jak podłączyć to pierwsze konto ? Gdy za pierwszym razem wbijałem się na live to mnie wylogowało ze wszystkiego i musiałem zrobić drugiego avatara. Więc jak to zrobić ? Oczywiście legalnie .
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale te konto co masz teraz na LIve to kupowałeś zdrapkę czy wykorzystywałeś ten darmowy miesiąc?

    Jak masz jeszcze ten darmowy miesiąc to bierzesz te pierwsze konto (profil) i wybierasz dołącz do usługi live i tyle...

    Zmieniasz w ustawieniach konsoli region z Polski na inny kraj w którym jest Live i tyle..
     
  14. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Wziąłem z darmowego miesiąca tego. Ale jeszcze się zastanowię bo już sobie wszystko ładnie tam poukładałem i mi fajniej avatar wyszedł . Dobra kolejne pytanie. Do czego są słuchawki ?
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Do rozmowy z ludźmi przez Xbox Live
     
  16. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Tera 2 pytanka.

    Czemu nie mogę ściągnąć 3 360stopni ? Wyskakuje mi notfound

    I będę kupował dłuższy kabel ethernet do routera i X bo nie sięgają mi. Czy na takim zwykłym kablu nei oryginalnym pójdzie mi ?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie musi być oryginalny kabel. Sam miałem taki ethernet 20m ;) Teraz na szczęście już mam WiFi do laptopa i Xboxa i brak kabli...

    3 numeru magazynu chyba już nie ma
     
  18. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    A mógłbyś mi go na rapida walnąć czy coś ?

    Rozumiem że nie ma też Polskich newsów z gier itp. ?
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W sensie narazie nie ma bo coś tam wstrzymane
     
  20. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie ma zinu czy po polsku ? .
     
  21. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie ma zinu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum