1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live - ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Barczyk, Listopad 27, 2009.

  1. Barczyk

    Barczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL.
    Witam.
    Dziś odpalam nową konsole, pobieram aktualizacje i gdy chce się zarejestrować do Xbox Live dochodzę w etapie rejestracyjnym do wpisania hasła. Po przejściu do etapu 'Pytanie pomocniczne' - (lub jakoś tak) wyskakuje komunikat "Zalogowanie do usługi Xbox Live jest chwilowo niedostępne".

    O co kaman?.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    zmień region może to pomoże
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Po polskiemu nie rozumiesz? Spróbuj za jakiś czas.
     
  5. Barczyk

    Barczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL.
    Po 'polskiemu' nie.
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    To gratuluje jak nie rozumiesz po polsku;p

    Zmień region, a jak to nic nie da to musisz czekać.
     
  7. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Wystarczy jak zmienisz region konsoli i będzie już ok
     
  8. LubieIksDe

    LubieIksDe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Karlsruhe(Germany)
    a wiec jezeli wpisales polska to zmien na anglia albo niemcy. ja mam ustawione na niemcy bo tu mieszkam nonie.

    w polsce niema Liva ^^
     
  9. Barczyk

    Barczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL.
    Thx.
    Zmiana regionu pomogła.
     
  10. Psych0

    Psych0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema...Mam (big problem)problemy z podłączeniem sie do X-Box Live kupiłem tak zwany Wireales Netwoek Adapter .Posiadam internet z Netii ,z modemem Pirelli DRG A223G i chcę się podłączyć do xbox live ,wyszukuje mi siec w xbox-sie ale nie chce sei z nią połączyc ,nawet jak dobrze wpisuje klucz WPA.Blagam pomocy.Prosze o wytłumaczenie krok po kroku jak mam to zrobić .Z góry dzięki.
     
  11. Psych0

    Psych0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiscie proszę o odpowiedz jak najszybciej .
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Modem w sumie fajnie, ale masz router? Przecież modem Ci nie wyśle sygnału WiFi

    Ja mam netię i mam WiFi adapter i wszytko działa jak należy
     
Wczytywanie...

Poleć forum