1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Elde, Styczeń 1, 2010.

  1. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam pytanie dotyczące Xbox Live. Od razu mówię, że jestem całkowicie zielony w tych sprawach i chcę zapytać czy jeśli kupię tę kartę:
    12 miesięcy XBOX Live Gold EU/US - AUTOMAT 24h/7 (859084105) - Aukcje internetowe Allegro

    to czy od razu po aktywowaniu kodu będę mógł grać w sieci? Czy będzie coś jeszcze potrzebne? Jakbyście mogli to proszę o dokładne wytłumaczenie całej tej usługi, tj. jak się z nią połączyć itd.
    z góry dziękuję za odpowiedzi ;p
    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilosos6

    kamilosos6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morecambe
    witam

    Musisz podłaczyc xboxa do routera kablem albo bezprzewodowym modemem i wtedy możesz zaktywować xbox live czyli tą karte z kodem co kupisz i gotowe
     
  4. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Elde a jesteś podłączony do neta już założyłeś Gamertaga? Jak jeszcze nie to musisz założyć i wtedy będziesz miał miesiąc golda za darmo. :)
     
  5. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie nie mam podłączonego internetu... a orientujecie się może w jakiej cenie można kupić taki router?
     
  6. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    To zależy od neta. Na przykład do Neo i Netii potrzebny będzie router z wbudowanym modemem adsl. Koszt takiego to ok. 100 zł. Najlepiej będzie kupić nowy w jakimś sklepie w mieście. Mniej problemów z ewentualnym zwrotem (wiem z doświadczenia). Poza tym Xbl możesz podłączyć bezpośrednio przez kartę sieciową tylko musisz ją skonfigurować.
     
  7. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Do 100zł powinieneś się spokojnie zmieścić, chyba, że masz zamiar Xbox'a łączyć z Live przez Wifi, wtedy musisz kupić to.

    Pamiętaj, jeśli jesteś pierwszym właścicielem konsoli, to masz do wykorzystania 3x 1 miesiąc Gold na XBL.
     
  8. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki za odpowiedzi :)
     
  9. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak masz nowego xboxa360 kupinego needawno to masz 1miesiac za darmo..
    Jak ci sie skonczy to w tedy kupujesz..
     
  10. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Qbes już to pisał. Zanim cos napiszesz to sprawdz czy juz tego nie było bo tak jak teraz robisz t tylko forum sie zaśmieca.
     
  11. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tez zasmiecasz bo nic tu nowego niewniosles

    @topic
    nie zapomnij tylko ze jak masz przerobiona konsole to lepiej sie wstrzymaj z podlaczeniem
     
  12. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam przerobioną ixtreme 1.6... ale jak mam wszystkie gry oryginalne to też grozi mi ban?
     
  13. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    Tak, a po co ci oryginalne gry na przerobionej konsoli?
     
  14. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    jak masz wszystkie gry orginalne to poco przerabiałeś konsolę?
     
  15. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    JA mam inaczej. Mam normalny net z kablówki i jak idzie kablem do kompa , to teraz ten kabel idzie przesz sweetch (czt jak to sie tam pisze) i dokupiłem 2 kable sieciowe i podłonczyłęm do sweetcha i do kompa , a ten drugi do xboxa , i nie mam żadnych lagów a ni nic.
     
  16. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    bana dostaje sie za przerobiony naped - nie za pirackie płyty
     
  17. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tyle, że ja już kupiłem przerobioną... a poza tym mam bardzo wolnego neta i raczej nie mam po co ściągać gier ;) czyli jak nie mam Xbox Live to mi nie grozi ban? ;p
     
  18. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli nie podlaczysz konsoli do internetu to nie maja jak Cie zbanowac ^^
     
  19. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum