1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Apocaliptes, Kwiecień 5, 2010.

  1. Apocaliptes

    Apocaliptes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Chciał bym się dowiedzieć czy granie na Xbox Live jest darmowe (tzn. czy granie przez internet np. w Halo 3)
    Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chuck90

    Chuck90 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    nie ,trzeba placic abonament
     
  4. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    20 zł za miesiąc, tzn na poczatku masz 3 miesiace gratis - robisz 3 profile
     
  5. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    20zł, 1 miesiąc, można też na 3 miesiące, 6 miesięcy i jeżeli chcesz grać dłużej to rok 120 zł. Zobacz sobie na allegro.
     
  6. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Na forum poza tym jest mnóstwo takich tematów a poza tym są google :) Ale rozumiem chcesz sobie nabić posty :)

    Co do tematu:

    Najlepiej jak dla mnie wychodzi abonament na 3 miechy za ok. 50 zetów. Ale czasem jest darmowe np. teraz (1.04-5.04) albo triale 48h :)
     
  7. kuba112311

    kuba112311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bogatynia
    Pomocy !!
    Nie wiem jak podłączyc xbxa 360 do usługi xbox live (posiadam internet kablowy jak w bloku ,a xboxa mam w innym pokoju. Przeniesienie xboxa do pokoju z kompem nie wchodzi w rolę nie posiadam wifi ani innych rzeczy tak w ogóle nie znam się na tym dlatego proszę o pomoc ).
    Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
    Ps. chodzi mi o najłatwiejszy i najtańszy sposób .
     
  8. amerigo

    amerigo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brisbane
    Kup rozgałęźnik do światłowodu i 5-10 metrowy kabel światłowodowy - po problemie
     
  9. Apocaliptes

    Apocaliptes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I mam jeszcze jedno pytanko czy będe mógł grać w usłudze Live w gry PAL bo słyszałem że one mają blokadę regionalną. A co do abonamentu to się zdecydowałem 120 zł za rok to najlepiej wychodzi ;)
     
  10. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    pewnie że można grać w gry PAL :)
     
  11. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    a mnie to dziwi troche moj kolega ma konto silver i normalnie pyka przez neta(tylko generalnie to pyka mecz w fife "zagraj z przyjacielem" moze to jest roznica)
     
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawie popłakałem się ze śmiechu.
     
  13. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Włączam się do tematu ;p

    Mam pytanie odnośnie 3 profili można je robić w odstępie czasowym np. 1 profil 1 miesiąc, kończy się czas 1 profilu to wtedy tworze drugi i potem za kolejnego miecha 3 profil czy jak ;p??

    Aha czytałem tu gdzieś na forum dobry poradnik odnośne Xlive ale własnie tego się stamtąd nie dowiedziałem .

    Po 3 miesiącach od zakupu mojego "iksa" chcę go podpiąć do sieci i grać (mam iXtreme LT-jakie prawdopodobieństwo B aNA?) XBOX Podpinany był tylko raz do internetu w celu aktualizacji :)
     
  14. naruto29

    naruto29 Banned

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z Polski
    siemka mam pytanie bo jestem w tym zielony
    bo am xboxa360 przerobkę xtreme1.6
    i chciałbym wejść na xbl i sobie ściągnąć demko poczytać trochę no w skrocie pohodzić po necie w xklocku;))
    i czy jest jakiś sposob żeby uniknąć bana bo wiem że na granie na necie przez gry nie mam szans;))proszę o pomoc;))
     
  15. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da rady - podłączenie przerobionej konsoli do neta = ban, jak nie od razu, to przy okazji fali banów. Gdy nie ma fali, twoja konsola jest tzw. oflagowana, więc przy fali banów od razu go dostajesz.
     
  16. Apocaliptes

    Apocaliptes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno mój kolega mnie straszy (on ma przerabianą konsolę) że sobię na live nie pogram bo microsoft odrazu banuje dlatego że niemamy w polsce live'a czy to prrawda ?
     
  17. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie to nie prawda, przynajmniej ja nadal nie mam bana
     
  18. Apocaliptes

    Apocaliptes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile tak czasu korzystasz z live'a ?
     
  19. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  20. olo1

    olo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wydaje mi sie że z microsoftowi po prostu nie opłaca banować sie tych co w Polsce grają przez live. PRzecież tylko na tym kase zyskują. Zresztą ja gram już pół roku i wszytko jest wporzo.
     
  21. Apocaliptes

    Apocaliptes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak się kupuje abonament gold to tylko na jedno konto bo ja z kolegą gram na podzielonym ekranie i jak skączy się ten gratisowy miesiąc i kupie gold to on też dostanie te 12 miesięcy czy będe musiał kupić dwie zdrapki ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum