1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RAkU_SK, Maj 6, 2010.

  1. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    Gdzie najlepiej założyc konto w xbox live w USA ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja mam na uk. To od ciebie zależy.
     
  4. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    UK albo USA. Inne nie wchodzą w grę.
     
  5. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    się nie znasz, nie komentuj, mam niemcy i wszyscy są happy
     
  6. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam US . Wszystkie lokalizacje różnią się tylko zawartościami xbox marketplace . Ja mam w US i mam darmową arcade Aeig Wing (jak się to pisze inaczej to przepraszam za błąd) A np. na EU nie ma tej gry.
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    United States! Niemcy też dobre, kolega ma.
     
  8. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Każde inne niż Polska :D , nie no żartuje , myślę , że UK , Niemcy , USA może ... ?
     
  9. mativp

    mativp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    MAM PROBLEM. Zrobilem konto na xbox.com i jest ono region Polska. Jak zmienic np na UK poniewaz nie moge polaczyc sie do XBL jestem w kropce poniewaz sam nie daje rady bardzo prosze o pomoc na gg 5773368, forum.
     
  10. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Na niemcy nie róbcie bo kolega ma i np wykupił mappacki do call of duty word at war i są mapki do multiplayer ale nie ma do nazi zmobie. Mappacki były tańsze bo bez zmobie i nie ma wogóle jak tego pobrać. A ja mam na Uk, pobrałem te mapki i mam wszystko normalnie. Jeszcze np nie mógł tworzyć private match tzn tylko od czasu do czasu bo nie miał opcji zapros a my nie mieliśmy opcji dołącz do sesji... Nie wiem czemu tak ale bym na ten kraj nie rejestrował bo dużo gier jest zablokowanych i nie można ich pobrać bo w niemczech są zakazane a na Uk czy na Usa można wszystko pobrać przez vpn.
     
  11. stonecrusher001

    stonecrusher001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Najlepiej na UK, najwięcej polaków tam gra.
     
  12. XMietek

    XMietek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie czy ktoś podłączył x360 do internetu z neostrady tp??
     
Wczytywanie...

Poleć forum