1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wilddogg, Czerwiec 15, 2010.

  1. wilddogg

    wilddogg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do tej pory nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc założyłem ten temat. Otóż W polsce nie ma usługi xbox live , lecz przez internet grać można wiec jak to jest z tym internetem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. markov

    markov Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    Rejestruje sie konto np. na Anglie, i to wszystko.
    Polski live bedzie za kilka miesiecy, bedziesz mogl sobie grac z samymi polakami jak bedziesz chcial ;)
     
  4. Joiny

    Joiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TM
    Dokładnie Microsoft ogłosił premierę Polskiego live na jesień 2010r.
     
  5. wilddogg

    wilddogg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo ja mam od roku xboxa i dawno temu konto zalożyłem na xbox live wiec skoro mogę grać na necie to znaczy że zarejestrowałem sie na jakiś kraj europejski bo już nie pamiętam ?
     
  6. markov

    markov Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    tak, to bez roznicy na jaki kraj sie zarejestrujesz.. w filtrach bedziesz sie poprostu niektorym pokazywal np. ze jestes z anglii, i juz. Niedlugo bedzie mozna sie rejestrowac na polske :)
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Wkrótce nie będziesz miał tego problemu bo już oficjalnie Polski live niedługo startuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum