1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mafol, Lipiec 9, 2010.

  1. mafol

    mafol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam bardzo serdecznie, na wstępie mojego posta chciałem przeprosić, iż post o podobnym temacie mógł się tutaj znaleźć.

    Jestem Szczęśliwym posiadaczem Konsolki XBOX 360 Arcade, lecz chciałbym do niej podłączyć internet.

    Jestem posiadaczem internetu osiedlowego - mam wykupioną możliwość korzystania z dwóch łączy. ( Główny router, który dzieli łącze na wszystkie mieszkania ma mój sąsiad ) a więc do moich 2 dostępnych połączeń mam różne (IP, Bramki, DNS), jednak gdy wpisuje w konsoli albo te albo tamte dane to oba nie działają.

    Przy łączeniu:

    Xbox - Sieć : jest wszystko ok!
    Sieć - Internet : wyskakuje jakiś błąd.

    Teraz pytanko: Czy to z mojej winy, coś źle wpisałem, Czy poprosić Administratora sieci o zmienienie czegoś w głównym Routerze?

    Nazwę mojego Routera prześle pózniej na życzenie kogoś, iż nie jestem aktualnie u siebie.

    Pozdrawiam i licze na szybkie i mądre odpowiedzi :)

    z góry dziękuję! ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Laczy sie routerem lecz z internetem juz nie. Wiec moze byc tak ze nie sa odblokowane wymagane porty xbl w routerze..
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    sasiad na ruterze ktory ma u siebie musi ci otworzyc porty, zeby kloc mogl polaczyc sie z netem.
     
  5. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Na jakich portach działa usługa XBL ?
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. mafol

    mafol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Czyli u mnie w Routerze nic nie muszę zmieniać, tylko administrator w głównym?
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    obaj musicie. warto sprawdzic oba rutery
     
Wczytywanie...

Poleć forum