1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wiesiek, Sierpień 15, 2010.

  1. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam problem . Jak robie akcetacje warunków na XBL to mi się zawiesza Xbox
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Na jaki kraj masz ustawiony ?
     
  4. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz zmienić ustawienia regionalne na taki kraj w którym xbox live jest oficjalnie np w USA lub UK
     
  5. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustawienia regionalne Stany Zjednoczone:)
     
  6. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja mam UK i działa wszystko.
     
  8. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Spróbuj na inne kraje niż USA. Ustaw datę, godzinę. Wpisz meila najlepiej z gmail.com. Próbuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum