1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Leon333, Grudzień 8, 2010.

  1. Leon333

    Leon333 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    wczoraj odpaliłem konsolę po kilku tygodniach bezczynności żeby pograć online i przy uruchomieniu zaczęło mi coś aktualizować.jak się później okazało przeszło mi na polskiego live. a ja mam kod live na UK. da radę przejść z powrotem na UK? jak zakładam nowe konto to i tak jest na Polskę. nie mogę utworzyć na UK i cały czas mi nie wchodzi kod który posiadam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Samo nie moglo Ci sie przeniesc na PL. Musiales na stronie emigrowac konto.
    Nie da sie juz wrocic na UK.
     
  4. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Taaa . Samo na pewno ci nie migrowało , bo fizycznie nie ma takiej możliwości . Coś picujesz kolego.
     
  5. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    jest możliwość założenia nowego konta na UK z poziomu konsoli, zaloguj się na profil, przejdz w Ustawienia Konsoli>Konsola>Ustawienia Regionu* i zmień na Wielką Brytanie :] Potem zakładaj nowe konto już normalnie i będzie UK.

    *Mogłem pomylić się co do nazw ale wiesz o co chodzi
     
  6. Leon333

    Leon333 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to k... nie dobrze że się nie da wrócić. nie wiem jak ja to zrobiłem ale na stronie nie emigrowałem. trudno stało się i trzeba z tym żyć :D
    więc teraz żeby mieć konta na UK to muszę zmienić konsolę? dobrze kombinuję?
     
  7. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Napisałem ci, że możesz założyć konto na UK, tylko w konsoli wystarczy Region zmienić - sam tak zrobiłem niedawno.
     
  8. Leon333

    Leon333 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra zaraz zakładam
    dzięki
     
  9. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytanko.
    Skończyła mi się miesięczna subskrypcja na liva i słyszałem że jest jeszcze możliwość użycia 2x 1miesiąc. Proszę łopatologiczną instrukcję jak mam to zrobić.
    2. Czy zgrapki z allegro działają (subskrypcja na Liva), chodzi mi o te z regionem euro.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum