1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AdrianO753, Styczeń 22, 2011.

  1. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak bym chciał xbox'a live to muszę mieć neta i płytkę xbox live? ;D
    Neta muszę podłączyć do konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Za takie inteligentne posty powinni zamykać w szkole na cale zycie

    Kiedys tez podobny tekst slyszalem:
     
  4. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Jak masz Xbox slim to możesz przez WiFi
    Jeżeli Xbox klocka to poprzez router

    Nie potrzeba żadnej płytki. W menu Xbox'a powinieneś znaleźć zakładkę dotycząca profili.
     
  5. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tzn. xbox live jest za darmo ;o
    Brudsien - bez komentarza .
     
  6. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Ciekawe ;d, a do WiFi, nie jest potrzebny router <lol2> .?

    Żadna płyta nie jest Ci potrzebna,wtykasz kabel do konsoli, bądź łączysz przez Wifi, i grasz. Masz miesiąc darmowego Golda na 3 kontach w konsoli, czyli możesz utworzyć 3 konta na których dostaniesz miesiąc Gold'a za free, co daje 3 miesiące. Później musisz wykupić subskrypcję.
     
  7. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Wytłumaczyłem mu to prostym językiem.
     
  8. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odrazu 3 konta mam założyć czy po 1 mies. ? :D
     
  9. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Nie, masz prawo do zalozenia pierwszych trzech kont. Mozesz je zalozyc kiedy Ci sie podoba.
     
  10. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem ;]
    "czyli możesz utworzyć 3 konta na których dostaniesz miesiąc Gold'a za free, co daje 3 miesiące."
    O to mi chodzi ;))
     
  11. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Jedno konto założysz sobie w lutym, drugie w marcu, trzecie w kwietniu. Mogą być w innych miesiącach. Nie, miesiące nie musza być po kolei.
     
  12. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    spoko nie musisz aż tak tłumaczyć bym się domyślił ;D
    Dałem "Dziękuję" ;]
     
  13. zbychu83

    zbychu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ku.. dobre hihi
     
  14. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    PO ch** ma zakladac 3 konta.? jak to do czego dojdzie mu sie usunie -.- tzn. nie przejdzie z konta na konto. po co go w blad wprowadzacie. Adrian podlaczasz konsolke pod neta i tam gdzie masz profile wchodzisz w swoj i robisz polacz z live tam wybierasz wszystko jak ci sie zrobi nowe konto zmieniasz gametag bo jakis glupi ci dadza i pierwszy miesiac masz za darmo. pozniej musisz wykupic abonament ktory mozesz poprzez microsoft z konsoli. mozna rowniez kupic w sklepach jako zdrapka lub na allegro. ( na allegro najtaniej np. na 12 miesiecy kosztuje 145.90 a od microsoft 229 ) :) * a ty zbychu nie nabijaj se postow i nie spamuj.
     
  15. AdrianO753

    AdrianO753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kliknełem "Dziękuję" :)
    Tylko ja na allegro nie będę kupował bo nie mieszkam w Polsce ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum