1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez daniel1400, Luty 9, 2011.

  1. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Cześć mam pytanie czy jak podłącze xboxa z komputerem kablem usb to bede mógł grać przez internet ?
    Mam modem Huawei E5 ( nie piszcie że będe miał lagi i że limity strasznie ściąga(jak już napiszecie to ile np za 1h grania) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. martin288

    martin288 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli internet to tylko przez lan bądź wifi
     
  4. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Wifi odpada mam Elitke ... ,a nie mam wejścia lan w kompie ( czyli tylko ruter zostaje ..)?
    EDIT: blazejp nom komputerkowi z 8 latek styka w tym roku czyli dopiero za 2 miechy na live zagram .... ach
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz mieć bardzo stary komputer
    Tak, pozostaje podciągnięcie neta przez modem/router
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Albo kupienie AP który będzie się łączył przez wifi z routerem i dawał neta na kabel do konsoli.
    To wydatek ~50-60zł
    EDIT:
    No tak... tylko nie masz routera ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum