1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonek12, Luty 13, 2011.

  1. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam jedno pytanko, a mianowicie zakupiłem konsole xbox 360 S. I chciałbym się dowiedzieć - gdzie najlepiej założyć konto xbox live na USA czy PL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    na UsA jest wiecej mozliwosci. Jak dla mnie polska nie dlugo sie rozwinie ale na razie mozesz se przejsc na USA a potem jak sie polska rozwinie to przejdz na PL
     
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zależy ci na demkach i grach - USA, zależy ci na graniu z rodakami - PL, takie jest moje zdanie, a pamiętaj, że zawsze możesz migrować
     
  5. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi mi o gry. A na xbox live USA widzę że jest o wiele więcej gier. Jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy mając konto xbox live na USA ma się język polski ?? Chodzi mi o menu itd.
     
  6. jarzynbg

    jarzynbg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BG
    tak,język masz polski.Nie ma znaczenia,gdzie masz liva zarejestrowanego,język ustawia sie z poziomu konsoli
     
  7. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Dzięki za pomoc.
     
  8. kendziorek

    kendziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    usa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum