1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian7154, Luty 25, 2011.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sorry, że w tym dziale, ale tutaj najwięcej osób chodzi. A świeżakiem jestem, jeśli chodzi o Live. Dziś zakupiłęm router, klikam środkowy przycisk na padzie, później Dołącz do usługi xbox live, testuj połączenie czy coś takiego i od razu nawet nie wyszuka sieci wyskakuje błąd. Telefon z Wi Fi wyszukał ok 6 sieci ( mieszkam w bloku ) a slimka żadnej. Wie ktoś o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sieci wyszukujesz w ustawieniach systemu\ustawienia sieciowe
    Router w ogole masz ustawiony, kodowanie wifi wlaczyles ?
     
  4. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Udostępniłeś porty w routerze ? Skonfigurowałeś xboxa ? (przy wifi trzeba podać hasło do sieci)
     
  5. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w ogóle nic takiego nie mam ...
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Czego nie masz ?
     
  7. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Odpalasz xboxa , wchodzisz w ustawienia systemu , potem ustawienia sieciowe i wybierasz połączenie przez wifi .
     
  8. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Tu masz filmik WWL Ustawienia sieci WiFI Xbox 360 on Vimeo
     
Wczytywanie...

Poleć forum