1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez feli, Maj 22, 2011.

  1. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przy odpalaniu gry, wziąłem aktualizację, a że nie mam podłączonej konsoli do internetu była ona niemożliwa. Niestety mój Xbox, ma cały czas menu xbox live. Co zrobić by wyjść do głównego, standardowego menu xbox ? Restartowanie konsoli nie pomaga... proszę o jakieś wskazówki. Będzie dziękuję !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To w koncu zrobiles aktualizacje czy nie ?
    Chodzi ci o takie menu:

    [​IMG]
     
  4. feli

    feli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie rozumiem cie to jest normalne menu xboxa najlepiej zrob fotke i wstaw tutaj
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wieksza zagadką od twojego problemu jest to o co ci chodzi.
    wyjscie z menu live? gora-dół na padzie. tez sie zmienia menu. nie tylko prawo lewo. to tyle co wykminilem z twojego postu.
    po restarcie masz wszystko w menu na default. tzn ustawienia okienek. omg. ocb.:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum