1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox LIVE

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez garnek, Maj 1, 2009.

  1. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam problem, otóz gra mi się zacina(przycina) jak gram z kumplem przez neta. Dlaczego tak się dzieje? "crackdown"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakie masz lacze? Jak 1 Mb/s to sie nie dziw ;) tez tak nieraz mam
     
  4. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli masz odpowiedz ;)
     
  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    1Mb w zupełności wystarcza! Sprawdź, czy na żadnym komputerów podłączonych do tego łącza nie jest nic ściągane oraz wysyłane, to jest podstawa! U kumpla na 512 kbps wszystko ładnie pomyka, wystarczy zadbać o wolne (w sensie nieużywane :p ) łącze!
     
  7. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie jest to regula czy sie cos wysyla, czy sciaga. Nieraz lagi wystepuja tak po prostu
     
  8. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nic nie sciagam. A może serwy są zawalone?
     
  9. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze. Z graniem na multi tak juz jest. Raz lagi sa a raz nie ;)
     
  10. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Jeszcze zależy do jakiego serwera się podłączasz. Jak założy ktoś, komu net laguje, bo ma łącze obciążone, to wszystkim podłączonym graczom będzie lagować. Załóż sam grę i zobacz wtedy. Jak dalej będzie lagowało, to ręce mają prawo Ci opaść ;)
     
  11. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Podstawa to sprawdzic pingi :p im mniejsze tym lepiej . Jak ponizej 100 to ok
     
  12. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ma ktoś z was crackdowna? Jak tak to zagramy.
     
  13. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    [​IMG]

    I jak, może byc?
     
  14. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze ;) Szkoda ze nie mam tej gry bo podobno dobra
     
  15. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak cos to ja moge zagrac po 22, w razie czego to pw. mmmm111 a gra przyjemna, warto kupic.
     
  16. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Pingi za.ebiste powinno hulac
     
  17. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No gram z innym gostkiem i jest super, zadnej zacinki nie ma :)
     
  18. xxXJaRoXxx

    xxXJaRoXxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam troche inne pytanie co do live wszystko podłączam jak należy i xbox nie moze znalesc ip komputera dodam ze mam wenętrzne ip czy moze to byc tego wina?
     
Wczytywanie...

Poleć forum