1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ralin, Marzec 27, 2012.

  1. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanko odnośnie aktualizacje dashbordu mam przerobioną konsole lt 2.0 jeżeli podłącze ja do usługi live wgra mi sie aktualizacja chciałbym sie dowiedzieć czy wtedy po wgraniu aktualizacji stracę przeróbkę i będę mógł już grać w originalne bez dostania bana ???????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jaki masz teraz dash?
     
  4. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam pojęcia jaki , wiem tyle ze mam napęd Liteona Lt 2.0
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    W ustawieniach systemu gdzies pisze nr dasha
     
  6. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    znalazłem to jest 2.013604.0
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie usunie, ale złapiesz cicha aktualizacje
     
  8. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jeszcze jedno pytanie gdybym podłaczył do live z przerobka 2.0 nowy dash by sie wgrał to mogłbym w demka grać chyba normalnie czy ban by poleciał
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Mozesz grac, szanse na bana zawsze sa, ale małe
     
  10. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za klarowne odpowiedzi
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dasha możesz z xbox.com ściągnać , ale po co sobie szkodzić ,przy 14xx chce ci się topologia do lt 2.0 bawić i plus jak nagrywałeś czyste iso nagrywać od nowa?
     
  12. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Juz zaktualizowałem , mam jeszcze jedno pytanie po wgraniu nowego dasha nie wiem jak wyłaczyć automatyczne włanczanie sie xbox live wie ktoś jak wyłaczyć to bo mam cały czas mam podpietego xboxa do rouutera i czasami z lapka wlanczam sobie przez ps3 media service filmy ?????????????????????????????????
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja w ustawieniach sieciowych na wifi daje tylko odłącz nie wiem działa na zwykłe połączenie i jest tak jest opcja autologowania do xbox live
     
  14. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam xboxa kablem podłaczonego do rutera szukam tej opcji i szukam nie moge znaleść na nowym dashu wie ktoś gdzie to jest to autologowanie ????????
     
  15. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurde moje pytanie wiąże się z ty co wyżej napisałem : mianowicie przy dołączeniu do xbox live powiązałem to konto z moim profilem i szlak mnie trafia teraz mam nowego dasha 2.0.14719.0 kiedy uruchamiam konsole włancza sie profil i usługa xbox live , jak wyłaczyć xbox live autologowanie ( na starym dashu wiedziałem a na nowym czarna magia )tak zeby profil chodził bez live ???????????????????????????????????????????
     
  16. czaaki

    czaaki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak się motasz ze znalezieniem opcji to po prostu odłącz kabel od konsoli. Ogromu roboty z tym nie ma.
     
  17. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak odłączę konsole od routera to chyba logiczne ze jak udostępnię filmy na kompie przesz ps3 media service to nie będzie działać (bo działało po kablu) , po to pytam zeby w jakis sposob sie dowiedzieć ale nie widzę żeby ktokolwiek mi pomógł po to chyba jest to forum
     
  18. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam jedno pytanie po wgraniu nowego dasha 2.0.14719.0 nie wiem jak wyłaczyć automatyczne włanczanie sie xbox live wie ktoś jak wyłaczyć to bo mam cały czas mam podpietego xboxa do rouutera i czasami z lapka wlanczam sobie przez ps3 media service filmy(nie chodzi mi o odłaczenie kabla od routera LECZ wyłaczenie opcji auto-logowania do usługi xbox live < dash podany powyzej ) ?????????????????????????????????
     
  20. SlubPoSexie

    SlubPoSexie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy jak mam lt3.0 , mam dasha 2.0.14719.0 to jest szansa na cicha aktualizacje? odrazu po podlaczeniu do xbox live dostane bana?
    czy juz nie ma takich fal jak byly w 2009 roku?
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nie ma fal, na 3.0 cicha akt Cie nie dotyczy
     
Wczytywanie...

Poleć forum