1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez typer1, Maj 13, 2012.

  1. typer1

    typer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak sie moge polaczyc z internetem z xboxem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Podłączasz kabel z internetu do x-boxa.Wchodzisz w ustawienia i dajesz ustawienia automatycznie albo ręczne (przy ustawieniach ręcznych ustaw sobie najlepiej wszystko tak jak masz w komputerze w panel sterowania --> połączenia sieciowe --> Połączenia lokalne --> Szczegóły).Później dajesz na przetestuj połączenie.Jeżeli będzie wszystko dobrze to w profilu możesz się zalogować/zarejestrować do xbox live.
     
  4. a5133546

    a5133546 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się pod temat. Mam przerobioną konsolę LT 2.0 (na 99%) i dashboard w wersji 2.0.13604.0. Jeśli zrobię update dasha za pomocą pendrive'a zostanie usunięta przeróbka i będę mógł grać w oryginalne gry pobrane z Xbox Live?
     
  5. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    Jeśli masz LT 2.0 to nie usunie ci przeróbki usuwa tylko poniżej 2.0
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak, będziesz mógł grać w oryginalne gry pobrane z Xbox Live.
     
  7. a5133546

    a5133546 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak się ma najnowszy dash do grania na kopiach zapasowych najnowszych gier ze starym LT? Ze starszymi grami będzie trzeba coś kombinować?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja nie usunie LT. Co najwyżej do gier XGD3 i XGD2_AP2.5 będziesz musiał dogrywać TU.
     
Wczytywanie...

Poleć forum