1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bautekinho, Listopad 10, 2012.

  1. Bautekinho

    Bautekinho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Zamierzam kupić Xboxa .. I mam pytanie bo jestem zielony . Czy do Xboxa Live trzeba podłączać np.router do konsoli czy tylko wpisuje się kod i możesz grać na Xbox Live .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihoo

    mihoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz miec internet jesli chcesz grac przez internet, router jest po to by polaczyc internet bezprzewodow z konsola, lub musisz podlaczyc konsole kablem od internetu
     
  4. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    W zależności od konsoli slim ma wbudowany odbiornik wi fi a w starszych konsolach trzeba owy dokupić lecz w obydwu przypadkach można kabel podpiąć. Jeśli chcesz grać online (przez sieć) musisz kupić konto gold lecz ma ono swoją ważność. Przy nowych konsolach ma się od razu na okres 1 miesiąca (?) na 4 kontach.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    oraz musisz mieć wykupiony abonament Gold :) inaczej nie zagrasz online.
     
  6. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    jak masz zabezpieczony router hasłem to wystarczy wpisać hasło, chyba ze masz jeszcze filtrowanie mac, to musisz dodać mac adres konsoli( jeśli podłączasz przez wi fi)
     
Wczytywanie...

Poleć forum