1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox lt 2.0-3.0 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dobrychlebek, Maj 9, 2012.

  1. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem konsolę elite jasper z 2009 roku. Mam na niej przeróbkę lt 2.0 i sprzedawca mówił że umineła mnie cicha aktualizacja, lecz jak się okazało kłamał:( Teraz za późno by mu to udowodnić ale gdy wkładam np. Black ops czy Wiedźmina 2 to pisze mi Płyta nie obsługiwana, ciekawe bo np. Fifa 12 działa. Ale chcę przerobić konsolę na lt 3.0 i chciałbym grać przez sięc i mam takie pytania:
    1. Czy 80zł za przeróbkę 3.0 to dużo?
    2. Jakie jest ryzyko bana jak będę miał lt 3.0?
    3. Czy jak dostanę bana to będę mógł grać offline?
    4. Czy jak dostanę bana to będe mógł jeszcze raz przerobić(jakby wyszło nowe lt)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1. dużo
    2. bardzo mała szansa że bana dostaniesz, chociaż ryzyko zawsze istnieje
    3 tak
    4 tak
     
    1 osoba to lubi.
  4. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje poleca ktoś kogoś taniej i zaufanego?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 osoba to lubi.
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    1.Ogromnie dużo, u mnie kosztuje 30 zł (Bytom,Górny Śląsk)
    2.Małe prawdopodobieństwo.
    3.Tak
    4.Tak
     
    1 osoba to lubi.
  7. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje;)
    Ostatnie pytanie:
    Czy jak pobiorę gry z Xbox live i dostane bana to będe mógł w nie grać?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak

    btw nikt jeszcze nie dostał bana na 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  9. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo przepraszam za spam ale jak się pytać w komisach czy przerabiają xboxy:(? Bo 80zł to śmieszna cena z tego co rozumiem...
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Wątpie :p

    patrzyłem na allegro, nie ma nikogo w pobliżu Twojego miasta, jest tylko w mieście Wągrowiec za 60 zł
     
    1 osoba to lubi.
  11. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    W komisach wątpię, a jeżeli to tak to pewnie 100% amatorsko.Polecam zajrzeć na forum do działu usługi i znaleźć kogoś z twojego miasta, bądź niedaleko albo poszukać na tablica.pl bądź allegro.pl
     
    1 osoba to lubi.
  12. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    No właśnie też tak patrzałem. W jednym komisie się pytałem i chciał 80zł... A za slim 100 jest to chyba dziwna cena jak na allegro 35 normalna a slim 90... Jeszcze poszukam chyba ale dziękuje wszystkim za pomoc:) A teraz takie pytanie jaka szansa na ban z lt 2.0?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz

    Też nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za 2.0, ja gralem dosc długo i nie było problemów
     
  14. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje wszystkim jeszcze popytam w mieście;) Pozdrawiam i dziękuje, może kiedyś pogramy na live:)
     
  15. bymike

    bymike Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam. Podłącze się może do tematu ale troche inny wątek. Wczoraj przerobilem swój napęd benq do lt+ 3.0 i czy jest mozliwosc nagrania gry inna nagrywarka niz ihas jak mam dasha 14719?
    Czytalem ze przy tym dashu trzeba miec juz ihas zeby dzialalo. Bo nagralem kilka gierek nagrywarka z lapka i nic nie dziala oprocz Ninja Gaiden, ktora to też zaraz po rozpoczęciu gry sie zacina. Więc tutaj rodzi sie moje pytanie. Dziękuję za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość jak nie w tym temacie ale nie chciałem tworzyć nowego.
     
  16. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    bymike: stwórz nowy temat bo ja nie jestem pewien a tutaj za duzo ludzi ci nie odpowie

    Jak było cie stac na xboxa, to stac cie na 95 zł z wysyłka za przeróbke, no prosze cie przezyjesz chyba tydzien bez xboxa, bo jak w poniedziałek wyslesz to w piatek bedziesz miał, i nie bój sie o to ze wyslesz i nie wróci, jakby do takiego czegos doszło to bys sobie kupił z 3 nowe xboxy za ubezpieczenie od kuriera, wiec o co chodzi
     
  17. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    obrazy gier xgd3 przepuszczasz w programie abgx 1.0.6 co do ihasa to nie trzeba go mieć ale przy dashu 14719 nie można instalować gier na dysku twardym (z wyjątkiem gier wypalonych na ihasie)
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakie komunikaty wyskakują?
     
  19. bymike

    bymike Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Powiem tak, nie bede oddawal konsoli do przerobienia skoro sam potrafie ją przerobic ;p
    Wiem ze trzeba do abgx dac zeby dodalo topologie ale tak robilem i to nie z jedną plytą i jak narazie udalo mi sie odpalic tylko jedna gierke pod lt 3.0 i to jeszcze tak ze jak chcialem ją skopiowac to na 3% wyskoczyl blad ze plytka porysowana itd.
    Wczesniej mialem 2.0 i teraz wkladam plytke tą 2.0 i dziala a to dziwne bo podobno trzeba ją od nowa wypalac z nową topologią.

    Nie ma własnie żanych komunikatów, poprostu jak wkladam plytke to xbox nawet nie "probuje jej czytac", jest tylko informacja ze ODCZYTYWANIE i tak moze stać godzinami, zero komunikatow.

    Jakieś pomysły? Moze źle przepuszczam przez abgx ale wątpie bo naogladalem sie poradnikow i mysle ze wszystko dobrze.
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Napęd Samsung? Płyta DVD+R DL?
     
  21. bymike

    bymike Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Naped BenQ VAD6038-64930c,
    tak plytka DL, pod lt 2.0 nagralem okolo 20 plytek i wszystkie chodzily.
    Moze nagrac filmik instruktażowy zeby bylo wiadomo o co kaman?
     
Wczytywanie...

Poleć forum