1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox LTU Gta V problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Łukasz Parulski, Marzec 1, 2014.

  1. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    W mam xboxa 360 z przeróbką LTU. Wczoraj chciałem zainstalować GTA V (na 100% dobrze nagrane, u kolegi działało)
    włożyłem dysk 1 i zainstalowałem bez przeszkód. Włożyłem dysk 2 i zacząłem grę. Wszystko szło bez problemu. Po jakiejś godzinie wyskoczył błąd "nie można odczytać dysku". Zresetowałem xboxa i było ok. Dziś ten błąd pojawiał się notorycznie. W końcu odinstalowałem grę i chciałem zainstalowac jeszcze raz. Po włożeniu dysku 1 wyskoczył błąd nierozpoznany dysk (poprzedniego dnia wszystko było ok). Dodam, że czyściłem obydwie płyty miękką szmatka i nic. Co powinienem zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wylaczyc i wkaczyc poniwnie konsole bez plyty w napedzie

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak kazałeś i nic :C
     
  5. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam, że jakimś cudem płyta nr 1 odpaliła, zainstalowałem znowu, ale teraz płyty 2 czasem nie wykrywa wgl. , czasem po 5 minutach gry wyskakuje błąd "nie można odczytać dysku" . Da się coś z tym zrobić czy muszę iść do serwisu?
     
  6. Rifez

    Rifez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba było robić rgh bez sensu wgrywać ltu
     
  7. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na rgh na multi sobie nie pogram :))
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Opcje są 2:
    - słaby laser
    - kiepskie chińskie pcb

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Elektronika napedu

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  11. Rifez

    Rifez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem wam tak kupiłem oryginał gta 5 i grałem online a tobie nie radze na przeróbce grać lt 3.0 ltu dostaniesz bana i pobalujesz RGH moim zdaniem to najlepsza opcja rgh ma system link
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Banow za LT nie ma od 2009r wiec nie strasz :p

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  13. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Czasem to ludzie pisza takie bzdury,ze strach sie bac ;)
    Sprobuj z metoda MP3. Podepnij pendriva ,wlacz muzyke (wycisz) i sprobuj tak grac,raczej nie powinien Ci wywalic ten komunikat.
     
  14. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    tylko na linku nie da się grać w gta
     
  15. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rifez to nie jest temat która przeróbka lepsza. W każdym razie dodam, że oryginalne gry działają normalnie, czasem tylko wywala ten błąd "nie można odczytać dysku" ale to naprawdę rzadko (z 1-2 razy). Czy to na pewno wina lasera? Jeśli tak to oddam do serwisu.
     
  16. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa, znaczy odpaliło, ale tylko na minutę po czym "nie można rozpoznać dysku" ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum