1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox ma dvd?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ZaconZacon, Sierpień 24, 2012.

  1. ZaconZacon

    ZaconZacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema nie wiem czy pisze w dobrym dziale. Pytanie to : Czy moge ogladac filmy na xboxie bo kolega mowil , że jest w nim dvd czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. ZaconZacon

    ZaconZacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakie to mają być filmy np zgram coś z kompa i to wszystko nic nie musze kupic?
     
  5. baksu

    baksu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co chcesz jeszcze kupować? Ew. chipsy i cole ;) A na poważnie, to nie, nic nie musisz kupować.
     
  6. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przy pierwszym uruchomieniu filmu konsola poprosi tylko o ściągnięcie kodeków. A potem to już jazda z filmami :D
     
  7. ZaconZacon

    ZaconZacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale muszą być tylko orginalne filmy? bo właczyłem orginalną VCD i nic

    ale wgl mi nie chce włączyć film
     
  8. nox3345

    nox3345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk <3
    Jak najbardziej ma dvd :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum