1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox mi szwankuje

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Prym, Sierpień 5, 2009.

  1. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
    Czy moglby ktos mi pomoc, moj xbox bardzo czesto przy odpalaniu pokazuje 3 Rod :mad:, dopiero po ktoryms tam razie wlacza sie normalnie. Juz raz byl w naprawie. Czy mial ktos taka sutuacje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
  4. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
  5. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    hmm powiem tyle moj kolega ma ten sam problem to podobno jest od kabla ale nie jestem do konca pewien
     
  6. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    od jakiego kabla??? mi przez tydzien przy odpalaniu wyswietla 3 diody az wkoncu wczoraj padł, i nie da sie właczyc 3RoD
     
  7. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    oj da się włączyć 3roda :p kable źle dociśnięte i masz roda
     
  8. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    jak masz zle wcisniete kable to sie swieca 4 diody a jak jest rod to 3diody lub 2
     
  9. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    :p widocznie musiałem się przewidzieć ale miałem 3rod-a przy delikatnie wyciągniętym kablem od zasilacza :p

    tak właśnie 3 rod :p wyskakuje
     
  10. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak to już jest ale dziwie się twórcy tematu ...
    skoro się dzieje coś takiego to staram sie zapewnić konsoli lepsze wietrzenie, sprawdzam kable i wogóle probuje wyczaić o co kaman ... a nie na pałę próbuje odpalić X'a tylko żeby pograć a potem płacz bo go szlag trafił ...

    chyba że kolega nie wie co mogą oznaczać te diody ...
     
  11. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
    xbox jest dobrze wietrzony, kable sprawdzone dlatego zalozylem ten temat by sie dowiedziec o co kaman. pozostaje oddac konsole do naprawy jak padnie calkiem.
     
  12. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w jakiej pozycji konsolke masz ?? stojąca czy leżąca?
     
  13. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest nie wazne, byle by byl z dala od sciany.

    Zrob to:
    - Włącz konsole
    - Naciśnij i przytrzymaj SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając naciśnij EYECT(DVD).
    - Didody teraz powinny migać pierwszym kodem *
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 2 kodem
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 3 kodem
    - Puść EYECT i naciśnij jeszcze raz
    - Diody migają 4 kodem
    - Puść wszystko
    - Migają wszystkie 3 diody

    *Oznaczenia kodów:
    - Wszystkie 4 migają - 0
    - Miga tylko jedna - 1
    - Migają dwie - 2
    - Migają trzy - 3

    Napisz jaki masz kod błędu.
     
  14. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że jak konsola leży i podlozysz pod nią jakieś kapse . naprzykład będzie wyżej i w tedy chłodzenie jest poprawione ;p
     
  15. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
  16. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
    dziwne bo teraz po tym tescie za kazdym razem sie odpala normalnie
     
  17. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to chyba dobrze .
    nie ? :p
     
  18. skrytobujca

    skrytobujca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wina kabli bo mi też tak sie działo bo miałem nie dopchniete kable, jak dopchłem chodzi bez zarzutu(oby tak dalej:D)
     
  19. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    to nie wina kabli ja tez na poczatku ze przy odpalaniu mialem 3diody potem przez pare dni nie miałem az do dnia w ktorym nie da sie odpalic konsoli. Za pare dni bedziesz miec 3ROD na 80%
     
  20. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie pytanie... Gracie w dzień? Jest lato, temperatury wysokie itd... Ja staram się grać dopiero późnym wieczorem gdy w pokoju jest chłodniej. Ma to znaczenie?
    Muszę zainwestować w jakiś dodatkowy wiatrak koło Xa...
     
  21. Prym

    Prym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elblag
    Grane bylo duzo w dzien i w nocy, ale to chyba bardziej zalezy od X, jak ma pasc to i tak padnie. Moj na razie chodzi, oby tak dalej, a mieszkam na poddaszu i jest w pokoju calkiem cieplo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum