1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox migająca zielona dioda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wolak, Październik 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam otóż mam taki problem chciałem przerobić konsole zgrałem klucz i chciałem wgrać firmware i jak było napisane w tucie wypielem zasilanie od napedu i po 5s wpiłem i nic teraz jak włączam xboxa dioda miga a naped nie reaguje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: xbox migająca zielona dioda

    Gruba czy slim? Jaki napęd?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: xbox migająca zielona dioda

    Bo nie ma softu w napedzie to mruga

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    phat a napęd lite-on 16d2s v1
     
  6. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pomoże ktoś z tym fantem
     
  7. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    A udało Ci się wyciągnąć ten klucz ? - Musisz soft wgrać ( LT 3.0 ) z tej paczki co pobrałeś. Albo Stockowy, ale jak już robisz to chyba chcesz LT ? :pP - Chyba jak się za to zabrałeś to wiesz jak zrobić -(pewnie z youtub;a .) ?
     
  8. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    klucz mam chodzi tylko o to że napęd nie reaguje a w jf go nie wykrywa
     
  9. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    A w ogóle Ci komp nie wykrywa czy tylko Jungle?
     
  10. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no wiem wiem po prostu napęd w ogóle się nie załącza żadnej reakcji
     
  11. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Coś z zasilaniem może, ... może z którejś strony złą stroną włożyłeś ?
     
  12. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pisz na GG pomogę 36361756


    Zrobione do zamknięcia !!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum