1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox-->Monitor-->A gdzie głośniki??

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez KorK, Luty 26, 2012.

  1. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,mam pytanie w sprawie audio z xboxa.Sprawa jest następująca:Ze 3 miesiące temu kupiłem kabel vga do monitora aby sobie trochę po grać na nim.Kabel vga oczywiście do monitora a dwa cinche wsadziłem do wieży.Teraz mam problem bo wieża została przeniesiona dalej i kabel nie starcza.Kupiłem więc przejściówkę 2 cinch-->mini jack.I takie mam pytanie gdzie tego jacka podłączyć?? Z głośników mam takie małe coś okrągłe gdzie steruję głośnością i są tam dwa wejścia (jedno słuchawkowe a drugie to chyba wejście liniowe) czy mam to tutaj podłączyć? Czy może gdzie indziej? Proszę o pomoc. PZD
    PS:Jak coś przejściówka jeszcze nie dotarła do mnie.

    Zdjęcia jak to wygląda wszystko:

    http://www.aria.co.uk/Products/Peripherals/Speakers+&+Headsets/Speakers+-+5.1/mainimages/SPK-CRE-56002.jpg

    http://www.onyougo.com/creative-labs-i-trigue-5600_iphw0493508.jpg

    http://www.redcoon.pl/res/shop/cataloge/product_200/B212029.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  4. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie, ponieważ przy tym pokrętle masz WYJŚCIE na słuchawki.
     
  6. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Tam są dwa wejścia/wyjścia (jedną na słuchawki,drugie taki znaczek ((-)) jakby zasięg czy coś.
     
  7. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    aaa już kapuje:
    Xbox 360, monitor i glosniki - YouTube
     
Wczytywanie...

Poleć forum