1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox + Monitor + glosniki 5:1

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bubusinio, Grudzień 29, 2008.

  1. bubusinio

    bubusinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GrodziskWielkopolski
    Witam mam nie lada problem ...
    Mam xboxa 360 premium hd;p
    Monitor ( kupuje ) http://www.allegro.pl/item509117499_piekny_gateway_24_hdmi_full_hd_1080p_fv_gw36m.html
    I glosniki http://www.allegro.pl/item510434907_creative_inspire_t6100_nowe_gw_tani_surround.html

    jak mam zrobic abym mogl przelanczac obraz i dzwiek miedzy komputerem a xboxem... i jak mam wogole je polaczyc ?? czekam na odp ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3Bols

    S3Bols Guest

  4. bubusinio

    bubusinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GrodziskWielkopolski
    duzo mi to nie wyjasnia ;]
    a co sadzicie o monitorze?? moze byc??
     
  5. OzgarOzgi

    OzgarOzgi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    potrzebujesz kabel VGA, znajdziesz taki na allegro. Ma on również wyjście optyczne na dźwięk, ale potrzebujesz dekoder do głośników bo bezpośrednio nie da rady.
     
  7. bubusinio

    bubusinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GrodziskWielkopolski
    hmmm
    a te glosniki jak mam teraz podlaczone do kompa to zeby grac na xboxie bede musial je przelaczac do xboxa??
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    musisz mieć dekoder, który przerobi dźwięk z x'a na głośniki. Bezpośrednio tutaj nic nie zrobisz z nimi, nie mają wejścia optycznego i dekodera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum