1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox +monitor

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez JohnCena2011, Sierpień 4, 2012.

  1. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Witam....
    Czy jak tym kablem KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD (2513684052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    podłącze Xboxa360 do tego monitora http://tablica.pl/oferta/monitor-19-asus-vw192s-ID1nFtb.html
    to obraz będzie dobry? Będzie można wszystko odczytać itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Tak podłączysz.
     
  4. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Podłączysz i obraz powinieneś uzyskać przyzwoity
     
  5. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    260
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wtrace sie, tak podepniesz ale jak patrze na te zdjecia monitora to kumpel mial podobnego badz takiego samego i mial wejscie hdmi. Na pewno ten nie ma, pytales ?
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    A więc tak...
    Ten monitor nie ma wejścia HDMI, więc musisz mieć kabel z aukcji, do której podałeś link.
    Tak na marginesie, to ten monitor nie ma też głośników wbudowanych, więc będziesz musiał kombinować z dźwiękiem.
     
  7. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Przejściówka 3zł na allegro i jedziesz z tym koksem.
     
  8. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Ja tam mam chin-che sklejona tasma do kabla od glosnikow :) Przejsciowke trzeba w koncu kupic ;)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  9. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Jeszcze jedno pytanie.
    Mam wbudowane głośniki w monitorze ale słabe .
    Jest w nim wejscie cinch.
    I czy jak podłącze kablem cinch-cinch monitor z normalnymi głośnikami to będą działać?
     
  10. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Powinny.
     
  11. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Tak, jak masz na kablu chin-che a w kompie z głosnikami wejście na nie to będą działać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum