1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox, neostrada, ustawienia live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iksmen, Styczeń 19, 2011.

  1. iksmen

    iksmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, podczas instalacji neostrady konsultant kazał zmienić mi takie dane jak mam na obrazku nr. jednak to chyba jest przyczyną, że mój xbox nie chce łączyć z livem i nie wiem jakie dane mam wpisać tutaj i w xboxie może ktoś podpowiedzieć?



    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    ustaw takie same parametry w xboxie :p i przez co sie laczysZ?
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak wpisze takie same to nigdzie nie bedzie mial neta, wszystko procz adresu ip wpisz tak samo do xboxa, x ma miec ip 192.168.1.3
    Co to za konsultant karzący wpisywać recznie ip jak router je sam przydziela, Boże kto tam siedzi w tym TP
     
  5. Groszq

    Groszq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisz do mnie na PW to chętnie wytłumaczę Tobie jak wszystko zgrać najlepiej. Również zrobimy to tak aby NAT był otwarty.
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Właśnie, że dobry konsultant.
    Jak ma się ręcznie ustawione adresy IP to jest porządek, a przy DHCP to nigdy nie wiadomo jaką ma się końcówkę.
     
  7. iksmen

    iksmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Łącze się przez ZTE Combo

    Wyskakuje mi błąd, że nie odnajduje IP i żeby zrobić reset modemu.

    W:0000-000B
    X:8000-102D
    Y:0000-0000
    Z:0000-0000
    ID:FFFF-FFFF

    To ten błąd
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No jak sie nie potrafi ustawic przydzielania ip po mac adresie to tak bedziesz mial, a podlacz sobie np lapka od kolegi albo telefon lub inne urzadzenie bez DHCP i ustawiaj recznie wszystko
     
Wczytywanie...

Poleć forum