1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie chce się połączyć z JQE360

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez SZYMONZ25, Lipiec 26, 2014.

  1. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Cześć.

    Od kilku dni nieudolnie próbuję podłączyć moją konsolę do SystemLink'a. Odblokowałem porty w routerze, założyłem konto na realmodscene.com i na tym wszystko stanęło. :/ Mimo, że porty odblokowałem w routerze to podczas sprawdzania w xboxie wyskakuje że są zablokowane.


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    Najdziwniejsze jest też to, że nie mogę zalogować się do JQE360.com z poziomu ustawień :

    [​IMG]

    Dodam że mam dynamiczne ip czytałem, że może być to przyczyną.

    Co radzicie zrobić, sprawdzić aby SystemLink w końcu u mnie ruszył ;) ?

    Czy prawidłowo odblokowałem porty?

    UPnP też nic nie daje :/
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mik611

    mik611 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W konsoli masz ustawione stałe IP czy przypisuje je DHCP? rozumiem ze w konsoli masz ustawione IP 192.168.0.100 tylko ze mi to wyglada na przypisanie dynamiczne a nie stale... pomoge ci tylko daj wiecej informacji
     
  4. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Dziś w konsoli ustawiłem ip na ręczne. Wszystko tak samo tylko podczas sprawdzania JQE360 Authentication zatrzymuje się na processing...
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  5. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Mam ten sam problem. Stałe IP, porty odblokowane, testy przechodzi poprawnie, ale zalogowanie się do JQE360: Fail.
    Kiedy odpalam gry, to system Link mam nieaktywny.
    Stoję w miejscu i się wnerwiam.
     
  6. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. pnioku1988

    pnioku1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętoszów
    Witam. Dzisiaj się z tym męczyłem (razem z dostawcą internetu) i wyszło że niby trzeba mieć zewnętrzny adres IP. Jeden konkretny przypisany dla użytkownika. I przypisany do konsoli. Mnie to pomogło i mam nadzieję że ta informacja okaże się przydatna. Przy okazji polecam aplikację na smartfona "MediaPlayerForXbox" do pobrania z Play. Spisuje się świetnie... Pozdrawiam
     
  8. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej u mnie ten sam komunikat wyskakuje i wszędzie fail ;( dodam, że wcześniej założyłem konto na xboxunity.com i dalej to samo. Net wysyłam za pomocą tabletu jako routera ( raczej nic nie poustawiam tam w routerze ) internet Lte od plusa, gdzieś tam na forach doczytałem że zamiast fsd trzeba jakąś tam aurorę wgrać i pójdzie niby ale niewiem ile jest w tym prawdy.help ;{
     
Wczytywanie...

Poleć forum