1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox nie chce się włączyć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez misiek123321, Lipiec 6, 2014.

  1. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem grałem na xbox 360 slim 250gb rgh . Po 10 min pokazał się czarny ekran więc go wyłączyłem i ponownie włączyłem ale słychać tylko jak się uruchamia i świeci zielona dioda tak jakby działał ale czekam i czekam i nic dalej się nie włączył .Proszę o pomoc .
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zerknij czy widać jak dioda miga od chipa co około 5 sekund, włącz konsolę z tacki eject powinien się włączyć xell i zerknij na zasilacz czy po włączeniu zmienia kolor z pomarańczowej na zieloną.
     
  4. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zasilacz zmienia kolor z pomarańczowego na zielony ,ale nie wiem gdzie jest ta dioda od chipa i jak włączyć konsole z tacki eject co to jest ???
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żaden xell się nie włącza
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to czeka Cię wizyta w serwisie sam jak nie masz zbytnio wiedzy nic nie zrobisz a tylko zaszkodzisz.
     
  8. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i tak dziwnie chodzi ciężko co 4s dzzz i tak w kółko
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To dzz znaczy ze zyje resetuje sie co cykl. Wizyta w serwisie
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    spróbuj najpierw wyjąć dysk z konsoli i odpal bez dysku
     
  12. CanciaR

    CanciaR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Albo sprawdź dokładne wyjście wideo czyli inny kabel itp.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie trzeba sprawdzac bo slyszy caly czas jak rwsetuje sie co 5 sekund
     
  14. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety to nic nie dało zawiozę go do serwisu, dzięki za pomoc
     
  15. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i w serwisie powiedzieli mi że pękła jakąś płyta i że tego się nie opłaca naprawiać .Co wy o tym myślicie ???
     
  16. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jaka niby płyta pękła ?
     
  17. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nie wiem dokładnie jutro zadzwonię do niego jeszcze raz niby że jakaś tam płyta główna i nie opłaca się tego naprawiać
     
  18. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Serwis ale o nazwie POŻAL SIĘ BOŻE.. Bo właśnie jaka niby płyta pękła.. Płyta główna pękła.. niemożliwe, co najwyżej moduł RF mugł, ale WTF jakim cudem... a nawet gdyby moduł RF kosztuje do 50zł, więc z usługą niech będzie pod 100
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pocinas nie zwalaj na serwis z góry. Gosc nie zabardzo w temacie wiec wystarczy ze powiedzili mu ze luty pekly pod prockiem na plycie głównej. On to przetłumaczył ze pekla plyta główna ;).
     
    1 osoba to lubi.
  20. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    No fakt. Sorki. Mozliwe faktycznie ze serwis dobrze powiedzial tylko on przekrecil. Ale Nawet gdyby mial byc reballing slima to i tak sie oplaca a do tego ma rgh, a nie jak serwis ze sie nie oplaca. Albo nie maja sprzetu albo sie nie znaja wiec i tak podtrzymuje swoja wersje

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
    1 osoba to lubi.
  21. misiek123321

    misiek123321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o kurde no to mi się udało gościu wczoraj mi gadał ale nie o tym xboxie ,pomylił się o tym co mi mówił to spad z półki i pękła płyta główna ,a mojego nawet jeszcze nie ruszali .
     
Wczytywanie...

Poleć forum